kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
10 Mart 2009, Salı
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

Bursa'da dev operasyon

AA
Giriş Saati : 10.03.2009 16:06
Güncelleme : 10.03.2009 20:42
Yeni Haber
Bursa'da, Büyükşehir ve merkez Osmangazi belediyeleri, BUSKİ ile TEDAŞ görevlilerinin de aralarında bulunduğu 32 kişi rüşvet operasyonu kapsamında gözaltına alındı...
Bir ihbarı değerlediren Bursa Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğüne bağlı Mali Büro Amirliği ekipleri, ''rüşvet almak, rüşvet vermek ve görevi kötüye kullanmak'' suçlarına karıştıkları öne sürülen kişilere yönelik operasyon başlattı.

Operasyonda, Büyükşehir ve Osmangazi belediyeleri ile BUSKİ ve TEDAŞ görevlilerinin de aralarında bulunduğu 32 kişi gözaltına alındı.

Bursa'da, ruhsatsız bina ve işyerlerine rüşvet karşılığı elektrik ve su tesisatı bağladıkları iddiasıyla gözaltına alınan 10'u devlet memuru 32 kişi sağlık kontrolünden geçirildi.

Ali Tıp Kurumu'na getirilen zanlılar, kontrolden sonra sorgulanmak üzere emniyete götürüldü.

Polis otobüsüne bindirilen zanlılardan birinin yakını olan kadının, gözyaşları içinde el sallaması dikkat çekti.

Zanlıların 'Şartların uymadığı ev ve işyerlerine sahte belgeler düzenleyerek rüşvet karşılığında yapı ruhsatı, su ve elektrik aboneliği verdikleri' iddia ediliyor.

GÖZALTINA ALINAN 32 KİŞİDEN 16'SININ YARIN ADLİYEYE SEVK EDİLECEK

Bursa'da ''rüşvet almak, rüşvet vermek ve görevi kötüye kullanmak'' suçlarına karıştıkları iddiasıyla gözaltına alınan 32 kişiden 16'sı yarın adliyeye sevk edilecek.

Bursa Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi Mali Büro Amirliği ekiplerince düzenlenen operasyonda yakalanan, Büyükşehir ve Osmangazi belediyeleri ile BUSKİ ve TEDAŞ'ta memur olarak çalışan 10 kişinin de aralarında bulunduğu 32 zanlının sorgulanmaları devam ediyor.

Zanlılardan 16'sının yarın adliyeye sevk edileceği bildirildi.