kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
7 Mart 2009, Cumartesi
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

Direksiyon başında tehlikeli dans

Giriş Saati : 07.03.2009 12:02
Güncelleme : 07.03.2009 16:16
Yeni Haber
Romanyalı kamyon şoförünün, çalan müziğin ritmine kapılarak direksiyon başında yaptığı ilginç dans, son günlerin en çok izlenen görüntüsü oldu...
YouTube paylaşım sitesinde yayınlanan görüntüler, Romanyalı genç bir kamyon şoförünün direksiyon başındayken müzik eşliğinde yaptığı tehlikeli dansı içeriyor.

4 yıl kadar önce Hollanda-Belçika güzergahındaki bir otobanda çekilen görüntülerde çılgın şoför, çalan hareketli müziğe ilk olarak elleriyle ritim tutuyor. Yan tarafında oturan kardeşinin kaydettiği görüntülerde, coşkulu hareketlerle kendini müziğin ritmine iyice kaptıran genç şoför, emniyet kemerini çıkartarak biraz sonra kalkışacağı çılgın dansa hazırlanıyor adeta. Önce çığlıklarla müziğe eşlik eden ve hoplayıp zıplayan genç şoför, ayağa kalkıp koltuğunda dans etmeye başlıyor. Bu arada göz ucuyla yolu kontrol eden çılgın şoför, yan koltuğa geçerek tehlikeli dansını sürdürüyor. Seyir halinde olduğu otobanda, araç trafiğinin yoğunlaştığı kısımlarda sakinleşen genç sürücü, yolun serbestleşmesiyle kendini yeniden müziğin coşkulu ritmine teslim ediyor.

İngiliz The Sun gazetesine birkaç gündür manşet olan görüntüler, Romanya gündeminde geniş yer işgal ediyor. Romen polisi olayın ülke dışında gerçekleşmesi nedeniyle yapacak bir şey olmadığını söylerken, basına konuşan çılgın şoför kendini savundu.

Pro TV'ye 9 yıllık uluslararası sürücülük tecrübesi olduğunu anlatan çılgın şoför, "Biraz aşırıya gitmiş olabilirim. Ancak başkalarını tehlikeye düşürecek bir şey yapmadım. 9 yılda bir kazaya bile karışmadım" ifadelerini kullandı. Genç şoför, görüntüleri 4 yıl önce, Hollanda'dan Belçika'ya doğru seyahatlerinde kardeşinin çektiğini söyledi.