kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
7 Mart 2009, Cumartesi
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

Sağ bırakmamak için kafalarına da sıktılar

Göksel ÇAĞLAV - Kadir ERCAN / ANKARA
07.03.2009
Ankara Yenimahalle'de yol kenarında kurşunlanmış halde üç ceset bulundu. Kadın kurbanın eşinin de geçen yıl öldürüldüğü ortaya çıktı..
Ankara Çevre Yolu'nda kurşunlanarak öldürülmüş bir kadın ile biri kız diğeri erkek iki çocuğun ceset bulundu. Esenboğa Havaalanı ile İstanbul Otoyolu'nu birbirine bağlayan Yenimahalle, Kuzey Çevre Yolu Batıkent Sapağı'nda, dün öğle saatlerinde 3 cesedi fark eden vatandaşlar, durumu jandarmaya bildirdi. Kurbanların üzerinden kimlik çıkmazken, soruşturma başlatan jandarma ekipleri, ölenlerin kimliklerini tespit etti. Ölen 40 yaşlarındaki kadının Nuray Okkalı, 15 yaşındaki kız çocuğunun lise birinci sınıf öğrencisi Şeyma Okkalı ve 10 yaşlarındaki erkek çocuğun da Osman Yusuf Okkalı olduğu belirlendi. 3 kişinin de kurşunlandıktan sonra, son olarak başlarına kurşun sıkılarak öldürüldüğü anlaşıldı. Olay yerindeki kanlar ve boş kovanlar üzerinde yapılan incelemede, 2 kişinin yan yana diğerinin ise 10 metrelik kaçış sonucu öldürüldüğü belirlendi.

DEĞERLİ EŞYALARA DOKUNULMAMIŞ
Jandarmanın araştırmasında Nuray Okkalı'nın eşi Murat Okkalı'nın da geçen yıl haziranda alacak-verecek meselesi yüzünden Karşıyaka Mezarlığı civarında Mustafa Ağa tarafından öldürüldüğünü tespit etti. Okkalı'nın Demetevler-Ulus dolmuş hattını işlettiği öğrenildi. Nuray ve Şeyma Okkalı'nın altın yüzük, kolye ve küpelerinin alınmadığı görüldü. Ancak kadının parmağındaki yüzüğün içinde, "Ahmet Can" yazılı olduğu tespit edildi. Olay yerinde ele geçirilen cep telefonlarını incelemeye alan jandarma ekipleri, şahısların son konuştukları kişileri tespit etmeye çalışıyor.