kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
6 Mart 2009, Cuma
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat
Jennifer Aniston

Botoksa tövbe ettiler

06.03.2009
Hollywood yıldızları Aniston ve Cox, botoks pişmanlıklarını anlattı. Aniston "Kafamda ağırlık varmış gibi hissettim" derken Cox nefret ettiğini söyledi..
Hollywood'un ünlü yıldızları, son yıllarda giderek yaygınlaşan ve özellikle yüzdeki kırışıklıkların giderilmesinde kullanılan estetik işlemi botoksa savaş açtı. Tanınmış oyuncular Jennifer Aniston ve Courteney Cox, botoks yaptırmaktan pişman olduklarını ve bir oyuncunun asla bu işlemi yaptırmaması gerektiğini söyledi. Bu tür işlemlerin güzellik için yapıldığını ancak sonuçlarının "rahatsız edici" olduğunu ifade eden Jennifer Aniston "Bir kez botoks yaptırdım ve sonuçları benim için hiç de iyi olmadı. Sanki kafamda bir ağırlık varmış gibi hissettim" dedi. Bir daha botoks yaptırmayı düşünmediğini dile getiren Aniston "Bu işlem kadınları daha da yaşlı gösteriyor. Yüzlerindeki sıcaklık ortadan kalkıyor" sözleriyle botokstan vazgeçmesinin nedenlerini sıraladı.

JENNIFER ANISTON FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ...

'ALINLARI DÜMDÜZ OLUYOR'
Jennifer Aniston'ın "Friends" dizisinde rol arkadaşı Courteney Cox da botoks karşıtları arasında yer alıyor. 45 yaşındaki Cox, çok hevesle yaptırdığı botokstan istediği sonucu alamadığını söyledi. Botoks yaptıranların alınlarının dümdüz olduğunu ve kaşlarını oynatamadıklarını, bunun da bir oyuncu için uygun olmadığını ifade eden Cox, "Botoks yaptırdım ve itiraf ediyorum ki nefret ettim" dedi.