kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
4 Mart 2009, Çarşamba
Sabah
 
Haberler Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Çizerler
Sabah Günaydın Cuma Cumartesi Pazar Buzz
 
24 Saat
24 Saat
SAİT GÜRSOY

10 bin genç meşale daha

Türk Eğitim Derneği (TED), 1928 yılında, Atatürk'ün önderliğinde ve çoğu Cumhuriyetin kurucuları arasında yer alan isimlerin bir araya gelmesiyle kuruldu. Başarılı fakat olanakları sınırlı öğrencilere burslar vermeyi, yurtiçinde ve dışında yabancı dilde eğitim veren okullar ve yurtlar açmayı, Türk eğitim standartlarını çağdaş seviyeye taşıyacak bilimsel platformlar oluşturmayı, amaç edinmiş bir sivil toplum örgütü. TED, ülke genelinde 22 okulu, 2 temsilciliği, 1 öğrenci yurdu, mezun dernekleri ve okullarının spor kulüpleri ile faaliyet gösteriyor. Başarılı ama maddi olanakları sınırlı öğrencilere burslar vererek onları iyi bir geleceğe taşıyan Türk Eğitim Derneği, "10.000 Genç Meşale Daha Aydınlık Türkiye" sloganı ile başlattığı kampanyayla 20092010 öğretim yılında TED Okulları'na "Tam Eğitim Bursu" kapsamında öğrenci almak üzere 12 Nisan' da sınav yapacak.
Tam Eğitim Bursu, öğrencilerin servis, yemek, giyim, kitap-kırtasiye harcamalarını ve harçlıklarını üniversite lisans eğitiminin sonuna kadar karşılıyor. Bu bursu alan öğrenciler, öğrenimlerinin üniversiteye kadar olan kısmını Türk Eğitim Derneği okullarında sürdürecek.
Bu sınava girmek isteyen adaylar, daha detaylı bilgiyi 15 Mart'a kadar www.turkegitimdernegi.org.tr web adresinden ya da 0312 418 06 14 / 138-150 no'lu telefonlardan alabilirler. Sevgili veliler, çocuğunuzun geleceği için Tam Eğitim Bursu'na başvurun. TED'cilere sesleniyorum. Sunduğunuz kaliteli eğitimde sıra üniversite açmaya geldi. Kısa sürede gençlerimize bu hizmeti vermelisiniz.


Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubuna aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.
Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.

Ayrıntılar için lütfen tıklayın