kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
4 Mart 2009, Çarşamba
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

Etiler'de vahşet

AJANSLAR
Giriş Saati : 04.03.2009 14:42
Güncelleme : 04.03.2009 20:10
Yeni Haber
Etiler'de çöp konteynerinde bulunan parçalanmış kadın cesedinin, 18 yaşındaki Münevver Karabulut'a ait olduğu anlaşıldı.

Alınan bilgiye göre, Etiler Dilek Yıldızı Sokakta çöplerin arasındaki kağıtları toplayan bir kişi tarafından çöp konteynerinde bulunan parçalanmış cesede ilişkin yapılan incelemede, cesedin 18 yaşındaki Münevver Karabulut'a ait olduğu tespit edildi.

Bolu'nun Mengen ilçesi nüfusuna kayıtlı olduğu belirlenen Karabulut'un, bir dershaneden eğitim aldığı ve ÖSS'ye hazırlandığı öğrenildi.

NE OLMUŞTU?

Tüyler ürperten cinayet, Etiler Nisbetiye caddesi Dilek Yıldızı sokakta dün akşam saat 20.00 sıralarında ortaya çıktı. Çöp konteynırını karıştıran kağıt toplayıcıları, bir poşetin içinde kesik baş buldular. Şaşkına dönen kağıt toplayıcıları durumu hemen polise bildirdi. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis geldi. Olay yerine gelen ekipler, konteynırın içerisinde buldukları poşette genç bir kıza ait gövdesinden ayrı kesik başla karşılaştı. Aynı konteynırın içerisinde bulunan gitar çantasını inceleyen ekipler, genç kızın parçalara ayrılmış bedenini buldu.

İstanbul Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekiplerinin, başı bir poşete konulan, vücudu ise bir gitar kutusuna yerleştirilen Münevver Karabulut'un öldürülmesine ilişkin 3 kişinin ifadesine başvurduğu ve olayla ilgili soruşturmayı çok yönlü olarak sürdürdüğü kaydedildi.