kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
4 Mart 2009, Çarşamba
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

Cem iç çamaşırını gösterdi

ÖNER ÖNGÜN
Giriş Saati : 04.03.2009 11:46
Güncelleme : 04.03.2009 19:55
Yeni Haber
"Türkiye'nin televizyonda yayınlanmayan tek talk-show'u" iddiası ile Babylon'da düzenlenen 'Lokal Anestezi' programına Cem Yılmaz konuk oldu. Yılmaz, gecede iç çamaşırını bile gösterdi!..
İlk kez Ankara'da 2006 yılında yapılan 'Lokal Anestezi' adlı programın önceki akşamki konuğu ünlü komedyen Cem Yılmaz'dı. Babylon'un ev sahipliğini yaptığı ve Erim Özşen'in hazırladığı programa katılan Yılmaz, esprileriyle izleyenleri kahkahalara boğdu.

CEM YILMAZ FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ...



MİKROFONUMU KISMAYIN

'Türkiye'nin televizyonda yayınlanmayan ilk ve tek talk show'u' olarak lanse edilen programa katılanlar, Cem Yılmaz ile karşılıklı sohbet etme imkanını yakaladı. Yılmaz'ın ücret almadan konuk olduğu programın biletleri 10 TL'den satıldı.

Seyirciler sohbet süresince ünlü komedyene yaklaşık 20 soru sordu. Yılmaz bir ara seyircilerden izin alarak sigara da içti. Sohbette önce su içen Yılmaz daha sonra şarap istedi. Cem Yılmaz'ın "Benim de İbrahim Tatlıses'teki gibi şimdi mikrofonum kısılmasın" sözleri ise geceye katılanları kahkahaya boğdu.

EŞEK GİBİ ÇALIŞIYORUM!

Cem Yılmaz, bir kadın seyircinin "Her şeyiniz gerçekten siyah mı? İç çamaşırınız da mı siyah?" diye sorması üzerine; iç çamaşırının siyah olduğunu söyleyerek, pantolonundan iç çamaşırının bir kısmını gösterdi. İzleyicinin "Göremedik daha da indir" demesi üzerine Yılmaz "Yok o kadar da değil" cevabını verdi.

Son günlerde ülkemizi de etkileyen ekonomik krizin kendisini etkilemediğini belirten Yılmaz, "Eşek gibi çalışıyorum, para biriktiriyorum. Üzerimde giydiğim kıyafetler 400 TL" dedi. Gecede ünlü komedyene 'Altın Çekirdek' ödülü verildi.

LOKAL ANESTEZİ NEDİR?

Televizyonda izlediğiniz herhangi bir talk-show'u düşünün, içinden kameraları çıkartın ve stüdyonun popüler bir bar olduğunu hayal edin... İşte bu hayal, Lokal Anestezi'yle gerçek oluyor.

Lokal Anestezi; 1950'ler ve 60'larda aktif olan şiir ve kitap derneklerinin etkileşimli ortamını, geçmişe oranla daha popüler bir formatta tekrar karşımıza çıkarıyor.

Katılımcılar ve konuklar, kısıtlama olmadan, bar ortamının sunduğu imkanlar ve ikramlarla, eğlenebiliyor. Belli bir akış izleyen program, sunucusu Erim Özşen tarafından yönlendiriliyor. Lokal Anestezi, her şeyin temelini 'Seni Konuşuyor' sloganında barındırıyor; çünkü program, katılımcılara sohbet etme fırsatı veriyor.

Mekanda telsiz mikrofon dolaştırılıyor ve katılımcılar kendilerini tanıtıyor. 2 Ekim 2006'da ilk kez Ankara'da başlayan Lokal Anestezi, o günden bu yana İstanbul ve İzmir toplam 34 program gerçekleştirdi.