kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
8 Şubat 2009, Pazar
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

İstanbul’da 15 araç kundaklandı

Giriş Saati : 08.02.2009 12:25
Güncelleme : 08.02.2009 23:39
Yeni Haber
İstanbul'un çeşitli ilçelerinde toplam 15 otomobil, kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce kundaklandı. Araçlarda çıkan yangın, itfaiye ve vatandaşlar tarafından söndürüldü. Polis, faillerin yakalanması için geniş çaplı soruşturma başlattı.

Kimliği belirsiz kişi ya da kişiler, Avcılar Denizköşkler Mahallesi Ataman Caddesi'nde park halindeki 4 aracı, üzerlerine benzin dökerek ateşe verdi. Duydukları ses üzerine dışarı çıkan vatandaşlar, araçların yandığını gördü. Durumu hemen polise ve itfaiyeye haber veren araç sahipleri, yangını kendi imkanlarıyla söndürmeye çalıştı.

Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, kısa sürede yanan araçları söndürdü. Polis, sokağı emniyet şeridiyle kapattı. Olay yeri inceleme ekipleri, yanan araçlar üzerinde detaylı delil araştırması yaptı.

Aracı yakılan bir mahalle sakini olay anında sokak lambalarının yanmamasına dikkat çekerek, molotoflu saldırı faillerinin fark edilmemek amacıyla böyle bir yola başvurmuş olabileceğini dile getirdi.

Avcılar Cihangir Mahallesi Akgül Sokak'ta da yine park halindeki 4 araç yakılmak istendi. Vatandaşların durumu fark ederek müdahale ettiği olayda yangın, fazla büyümeden söndürüldü. İftiye, araçlarda soğutma çalışması yaptı. Beyoğlu ve Kağıthane'de de 7 araç, kundaklandı. Araçlarda çıkan yangını itfaiye söndürdü.

İstanbul'da gece boyunca toplam 15 araç kimliği belirsiz kişilerce benzin dökülerek ateşe verildi. Olayların ardından bazı otomobiller, kullanılamaz hale geldi. Polis, faillerin yakalanması için şüpheli şahıslar üzerinde uyguulama yaptı. Polisin olaylarla ilgili soruşturması devam ediyor.

(CİHAN)

Konyaspor - Beşiktaş
Türk basınında bugün -...
Galatasaray - Kayserispor