kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
8 Şubat 2009, Pazar
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat
SOYADI BENZERLİĞİ Melek’in ablası Dilek, Ebru Demir’in sahibi olduğu işyerinde çalışıyordu.

Melek'i ölüme, 107 aşk mesajı götürdü

Nazan ERDEM SABAH
07.02.2009
Ebru Demir, kocasının aşk mesajları gönderdiği kişinin, elemanının kardeşi Melek olduğunu öğrenince olayı genç kızın annesine anlattı. Demir'in "Eşimi bırak" diyerek uyardığı Melek ise annesi tarafından öldürüldü..
Adana'da 3 Şubat'ta annesi tarafından boğularak öldürülen 18 yaşındaki Melek Demir'i ölüme götüren olaylar netlik kazanıyor. Anne İrep Demir'in, "Ablasının çalıştığı işyeri sahibi kadının eşiyle mesajlaşmış. Adamın karısı kocasını evden kovmuştu. İntihar ederse cesedini bulamam diye evde öldürdüm" sözleri üzerine polis soruşturmayı derinleştirdi. Sonunda da Melek Demir'i işyerinde alıkoyup, saçını kestiği ileri sürülen Ebru Demir ile 2 kişiyi gözaltına aldı.

'O SİNİRLE SAÇINI KESTİM'
Adliyeye çıkarılan genç kadın şunları anlattı: "Cep telefonu ablasındaydı. Baktığımda 'Canım' yazan kişi eşim Mehmet'in numarasıydı. Melek'e 107 aşk mesajı çekmişti. Çok sinirlendim. Melek'i işyerime çağırdım. O sinirle saçının ön kısmından bir tutam kestim. 'Ben utanıyorum. Sen de utan' dedim. Annesine akşam evlerine gidip, olayları eşine anlatacağımı söyledim. Ama yanımda çalışan ablası Dilek ağlayarak, babasının hasta olduğunu söyleyince vazgeçtim. Müşteriler olayı duymasın diye Melek, ben, kardeşim E.K. ile birlikte müşterim H.S.'nin arabasına binip, 15 dakika bu konuyu konuştuk. Alıkoyma olayı yok." Ebru Demir tutuklanırken, H.S. ile E.K. ise serbest bırakıldı.
Haberin fotoğrafları