kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
8 Şubat 2009, Pazar
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

Kuvvetli lodos ve sağanak yağış uyarısı

SABAH
07.02.2009
Bir süredir etkisini sürdüren sıcak hava bugünden itibaren yerini sağanak yağışa ve şiddetli lodosa bırakacak. Sıcaklık 7-8 derece düşerken, yağışlar hafta ortasına kadar sürecek..
İstanbul'da bugünden itibaren şiddetli lodos ve sağanak etkili olacak. Meteoroloji Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre yağış ve lodosla birlikte hava sıcaklığının 7-8 derece azalması tahmin ediliyor. Geçtiğimiz perşembe 20 dereceye ulaşan sıcaklığın lodos ve yağışla birlikte 10-12 derece olması bekleniyor.

ÜÇ GÜN YAĞIŞ BEKLENİYOR
İstanbul'da yaklaşık bir haftadır mevsim normallerinin üzerinde seyreden hava sıcaklığı bugünden itibaren düşmeye başlıyor. Özellikle yurdun batı kesimlerinde etkisini gösterecek olan olumsuz hava koşulları İstanbul'u da etkisi altına alacak. Kentte üç gün boyunca yağışlı hava etkili olacak. İstanbul'da bugün sabah saatlerinden itibaren etkili olacak yağışlı hava çarşamba gününe kadar devam edecek. Yağış sıcaklığı düşürmüyor ama kuvvetli esecek lodos sıcaklığın daha düşük hissedilmesine neden olacak. Marmara'da kuvvetli lodos nedeniyle deniz seferlerinde olumsuzluklar yaşanabileceği belirtildi. Vatandaşların olumsuz hava koşullarına karşı dikkatli olmaları istendi. Hava sıcaklıklarının hafta ortasından itiraben lodos ve yağışın etkisini yitirmesiyle yeniden yükselmesi bekleniyor. Hava sıcaklığı bugün en düşük 12, yarın 10, salı günü ise 6 derece olacak.