kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
4 Şubat 2009, Çarşamba
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

Günün cephaneleri!

Giriş Saati : 04.02.2009 18:29
Güncelleme : 04.02.2009 19:50
Yeni Haber
Manisa çöplüğünde 32 adet fişek bulundu.

Manisa Belediye Başkanı Bülent Kar'ın bir açılışta yaptığı konuşmada, "Manisa çöplüğünde bir poşet içinde mermi bulundu." ifadesi hareketli dakikalar yaşanmasına sebep oldu.

Kar'ın bu açıklamasının hemen ardından basın mensupları görüntü almak için çöplüğe gitti, ancak mermilerin Manisa Emniyet Müdürlüğü Terörle Şube Müdürlüğü'ne götürüldüğü anlaşıldı.

Turgut Özel Mahallesi'ndeki çöplükte bulunan mermilerle ilgili ileriki saatlerde görüntü verilebileceği belirtildi. Öte yandan, Manisa İl Emniyet Müdür Vekili Ali Atmaca, konuyla ilgili yaptığı yazılı açıklamada şunları kaydetti: "04.02.2009 günü saat 12.29 sıralarında Muhabere Elektronik Şube Müdürlüğü'ne yapılan 155 ihbarı ile ilgili olarak olay yerine gidildiğinde, çöp ayrıştırıcı olarak çalışanlarca koyu renkli poşet içerisinde bulunan fişeklerin poşetten çıkarılarak bir karton kutu içerisine konulduğu görülmüştür. Müdürlüğümüz görevlilerince yapılan inceleme neticesinde 11 adet uçaksavar fişeği, 11 adet M 16 fişeği, 6 adet Kaleşnikof fişeği, 1 adet G3 fişeği, 1 adet Bixi fişeği ve 2 adet G3 eğitim fişeği olduğu değerlendirilen toplam 32 adet fişek tespit edilerek konu ile ilgili olarak adli soruşturma başlatılmıştır."

DENİZLİ'DE 18 ADET MERMİ BULUNDU

Denizli'de Orman Bölge Müdürlüğü'nün bahçesinde, bir poşet içinde 18 adet tabanca mermisi bulunduğu bildirildi.

Denizli Emniyet Müdürü Muzaffer Erkan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ihbar üzerine Denizli Orman Bölge Müdürlüğü'nün bahçesine giden polis ekiplerinin, bir poşet içinde 9 milimetre çapında 18 tabanca mermisi bulduğunu kaydetti.

Erkan, mermilerin incelendiğini belirtti.

TOKAT'TA 291 ADET KALEŞNİKOF MERMİSİ BULUNDU

Tokat'ta bir çöp bidonunda 291 adet kaleşnikof mermisi bulundu.

Alınan bilgiye göre, Çay Mahallesi Dokuztaşlar Sokak'taki bir çöp bidonunda çok sayıda mermi gören bir vatandaş, durumu polise bildirdi.

Olay yerine giden ekipler, çöp bidonunda 12 kutu içinde 240 adet, ayrıca poşet içerisinde de 51 adet olmak üzere toplam 291 adet kaleşnikof piyade tüfeği mermisi buldu.

Olay yerinde yapılan araştırmanın ardından mermiler incelenmek üzere İl Emniyet Müdürlüğüne götürüldü.