kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
4 Şubat 2009, Çarşamba
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

Tenor Şahin Ö'ye bir dava daha

AA
Giriş Saati : 04.02.2009 11:06
Güncelleme : 04.02.2009 19:44
Yeni Haber
Tenor Şahin Ö. hakkında, ''Nitelikli yağma'' ve ''Cinsel saldırı'' suçlarından toplam 20 yıl 6 aydan 33 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı.
AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, Cumhuriyet Savcısı İbrahim Halil Selçik tarafından açılan davanın iddianamesinde, Şahin Ö'nün, mağdure M.B'yi takip ederek, oturduğu apartmana gelip yine aynı asansöre bindiği, mağdurenin, Şahin Ö'yü kurye sandığı kaydedildi.

Bir şahsı sorup ''Tanımıyorum'' yanıtını alan Şahin Ö'nün, evinin kapısını açan M.B'den su istediği, mağdure su getirmek için içeri girdiği sırada da eve girdiği ifade edilen iddianamede, mağdurenin boğazına bıçak dayayarak yatak odasına götüren Şahin Ö'nün, M.B'nin bir arkadaşına ait MP3'ü de gasp ettiği belirtildi.

İddianamede, mağdureyi bağlayarak, üzerini soyan ve boğazına bıçak dayayarak, ''Direnme, sesini çıkarma'' diye konuşan Şahin Ö'nün, livata ile tecavüz ettiği mağdureye ''Kızlığına dokunmayacağım, korkma'' dediği ifade edildi.

Davanın iddianamesinde, Şahin Ö'nün, TCK'nın, ''Cinsel saldırı'' suçunu düzenleyen 102. maddesi uyarınca 10 yıl 6 aydan 18 yıla kadar hapsi istendi.

Şahin Ö. hakkında, ayrıca TCK'nın 148 ve 149. maddeleri gereğince de ''Nitelikli yağma'' suçundan 10 yıldan 15 yıla kadar hapis cezası talep edildi.

Ankara 6. Ağır Ceza Mahkemesi'ne sunulan iddianamenin kabul edildiği ve Şahin Ö'nün yargılanmasına önümüzdeki günlerde başlanacağı öğrenildi.