kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
1 Şubat 2009, Pazar
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

Kara Kuvvetlerine yeni mayın temizleme sistemi

Giriş Saati : 01.02.2009 11:31
Güncelleme : 01.02.2009 17:18
Yeni Haber
Savunma Sanayii Müsteşarlığı (SSM) yeni bir savunma projesi için daha proje çalışması başlattı.

Savunma Sanayii Müsteşarlığının 2009 yılı öncelikli tedarik projeleri arasında yer alan Mayın Temizleme Sistemleri ihalesinde ilk adım bilgi istek dokümanının yayınlanması ile atıldı.

Savunma Sanayii Müsteşarlığınca yapılan duyuru kapsamında, muharebe bölgesindeki mayınlı sahaları, birliklerin geçişi için süratli bir şeklide emniyetli hale getirmek amacıyla mayın temizleme sistemlerinin tedariki öngörülüyor.

50 ADET MAYIN TEMİZLEME SİSTEM

Programa göre, Kara Kuvvetleri Komutanlığı tarafından ihtiyaç duyulan toplam 50 adet mayın temizleme sisteminin planlanıyor.

Mayın temizlenme sistemi ihalesine yönelik bilgi istek dokümanlarının talebi ile ilgili son başvuru tarihi 13 Şubat 2009 tarihi olarak belirlendi. SSM tarafından yapılan duyuruya göre, mayın temizleme sistemi ihalesinde firmalar, bilgi istek dokümanlarını en geç 6 Mart 2009 tarihine kadar cevaplandırarak Müsteşarlığın ilgili birimine verebilecekler.

Bu yıl içinde tedarik edilmesi planlanan mayın temizleme sistemleri ihalesine, mayın temizleme sistemlerinin entegrasyonunu - satışını gerçekleştiren firmalar veya uzmanlık sahası mayın temizleme sistemleri olan firmalar katılabilecek.

Projenin finansmanının diğer savunma projelerinde olduğu gibi Savunma Sanayii Fonu kaynaklarından karşılanması planlanıyor.