kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
1 Şubat 2009, Pazar
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

Haber turu

31.01.2009
TTNET MÜZİK'te 250 bin eser bedava
TTNET ADSL kullanıcılarına ücretsiz müzik dinleme ve indirme imkanı sunan TTNET MÜZİK'in, 150 binden fazla yabancı eserin eklenmesiyle içeriğini zenginleştirdiği bildirildi. Açıklamada, kullanıcılarına ücretsiz olarak sunulan TTNET MÜZİK portalının kapsamının genişletildiği, 100 binden fazla yerli, 150 binden fazla yabancı müziği sınırsız ve ücretsiz olarak abonelerinin kullanımına sunulduğu belirtildi. Yasal dijital müziğin adresi olan TTNET MÜZİK'in yabancı şarkı repertuvarında Beyonce'den Bob Dylan'a, Elvis Presley'den Michael Jackson'a kadar sevilen ve tanınmış yüzlerce sanatçının eserlerinin yer aldığı dile getirilen açıklamada, abonelerin hiçbir kayıt işlemi ve şifreye gerek duymadan dijital ortamdaki şarkıları 'www.ttnetmuzik.com.tr' adresinden sınırsız ve ücretsiz olarak dinleyebildikleri kaydedildi.

Garanti, ödeme ve şifre girişini birleştirdi

Temasız ödemeyi Bonus Trink ile Avrupa'da ilk kez kullanıma sunan Garanti, temassız ödemede kullanılan PosTrink cihazıyla, Chip&PIN'li Pinpad cihazını birleştirdi. İki teknolojinin bir arada sunulduğu çözümle, temassız ödeme ve şifre giriş işlemleri tek bir cihaz üzerinden yapılmaya başlanacak. Pilot kullanımı başlayan, temassız kart okuyuculu Pinpad'lerin sunduğu çözümün, temassız kart sayısını artırması bekleniyor. Yeni POS'lar sayesinde kart sahipleri Bonus Trink veya diğer temassız kartlarıyla ödemelerini tek dokunuşla gerçekleştirirken, standart banka veya kredi kartlarıyla da aynı cihaz üzerinden şifrelerini girip alışverişlerini tamamlayabilecekler. Böylece ödeme yapılan kasalardaki cihaz kalabalığı azalacak, işyerleri de POS kullanım alanından tasarruf edecek.

THY, 399 euroya Tokyo'ya uçuracak

Türk Hava Yolları (THY), daha çok kişinin yurtdışına seyahat etmesi ve kış turizmine hareket kazandırılması amacıyla Amerika'dan Afrika'ya, Uzakdoğu'dan Avrupa'ya 109 yurtdışı uçuş noktasına 31 Mart 2009'a kadar geçerli olacak kampanyası düzenledi. 5 farklı ücret seviyesi belirlenen kampanyada, Madrid ve Londra'ya 79 euroya, Atina, Prag, Venedik, Oslo'ya 99 euroya, Moskova ve Roma'ya 119 euroya, New York ve Pekin'e 299 euroya, Capetown ve Tokyo'ya 399 euroya uçulabilecek.

McDonald's 117'nci restoranı Adana'da açtı
McDonald's Türkiye Genel Müdürü Hakan Serim, Türkiye'de 117'nci, Adana'da ise 2'inci restoranı açtıklarını belirterek, aynı zamanda istihdama katkıda bulunduklarını ifade etti. Serim, Turgut Özal Bulvarı'ndaki restoranın açılışında yaptığı konuşmada, kurum bünyesinde 3 bin 500'e yakın personelin istihdamının sağlandığını kaydederek, öğrencilere de yarı zamanlı çalışma fırsatı tanıdıklarını belirtti. Serim, Adana'da açılan işletmede de 35 kişinin istihdam edildiğini bildirdi.