kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
25 Ocak 2009, Pazar
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

Liseli kıza karne günü tecavüz

Giriş Saati : 25.01.2009 17:07
Güncelleme : 25.01.2009 23:48
Yeni Haber
Yozgat'ın Yerköy ilçesinde, 16 yaşındaki lise öğrencisi kıza tecavüz ettikleri ileri sürülen 3 kişi tutuklandı.

Lise öğrencisi E.E'nin cuma günü karnesini aldıktan sonra okul çıkışında buluştuğu arkadaşıyla birlikte kaybolduğu ihbarı üzerine polis harekete geçti.

Aynı gün akşam geç saatlerde evine gelen E.E, ailesine 3 kişinin kendisine tecavüz ettiğini ileri sürdü. Ailesi ile birlikte polise giden genç E.E, polis tarafından önce Yerköy Devlet Hastanesine ardında da Ankara'ya götürülerek muayene edildi.

Bu arada, olayla ilgili başlatılan soruşturmada E.E'nin ifadeleri doğrultusunda O.B. (17), İbrahim K. (20) ve Emre İ'yi (19) gözaltına alan polis, zanlıları mahkemeye sevk etti. Zanlılar, sevk edildikleri nöbetçi mahkemece tutuklanarak Yozgat E Tipi Cezaevine konuldu.

BENİ TEHDİT ETTİLER

Zanlılardan O.B'nin ifadesinde, lise öğrencisi E.E. ile yaklaşık bir yıldır arkadaşlık yaptığını ifade ederek, kız arkadaşının cuma günü kendisini telefonla arayarak, buluşmak istediğini anlattı.

Bir süre önce aralarında yaşanan kırgınlık dolayısıyla okul önünde buluştukları kız arkadaşının özür dileyip, sokak ortasında kendisini öpmeye kalkıştığını ifade eden O.B, sakin bir yere gidip konuşmayı teklif ettiğini ve okulun arka kısmına dolaşarak konuşmaya başladıklarını öne sürdü.

Bu sırada yanlarına gelen İbrahim K. ve Emre İ'nin kendisini tehdit edip, kız arkadaşına tecavüz ettiklerini iddia eden O.B, daha sonra korkup kaçtığını ileri sürdü.