kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
25 Ocak 2009, Pazar
Sabah
 
Haberler Spor Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Magazin Sağlık Televizyon Yazarlar Kültür Sanat
 
24 Saat
24 Saat
Deborra Lee Furness (53) Hugh Jackman (40)

Gönülleri genç

23.01.2009
Yıllar geçmesine rağmen bir türlü yaşlanmayan ünlü kadınlar, gençlik sırlarını genç aşıklarına borçlu! Hello dergisi, genç erkekleri tercih eden isimleri seçti ..
Deborra Lee Furness (53)
Hugh Jackman (40)

People dergisi tarafından geçtiğimiz yılın 'Yaşayan En Seksi Erkeği' seçilen ünlü aktör Hugh Jackman'ın kendisinden 13 yaş büyük eşi Deborra Lee Furness, birçok kadın tarafından çok kıskanılıyor. 12 yıldır evli olan ve iki evlatlık çocuğu bulunan çift, mutlu evlilikleriyle dudak ısırtıyor. Jackman, "Karım bana her konuda çok destek oldu. Bugün bu kadar başarılıysam, onun payı büyük" diye konuşuyor.

Vivienne Westwood (67)
Andreas Kronthaler (42)

Ünlü modacı Vivienne Westwood uzun süre asistanlığını yapan Andreas Kronthaler ile 1992 yılında evlendi. Mutlu bir evlilik yürüten çift, iş hayatlarında da beraber çalışmayı tercih ediyor.

Danny Cipriani (21)
Kelly Brook (29)

'Titanik' filminin yıldızı Billy Zane'le uzun süre birlikte olan Kelly Brook, Zane'den ayrıldıktan sonra kendisinden sekiz yaş küçük Danny Cipriani ile birlikte olmaya başladı. İngiliz rugby yıldızı ile mutlu bir beraberlik yaşayan Brook, "Önceki ilişkilerime saygısızlık etmek istemem ama hayatımda daha önce hiç kadar çok mutlu olmamıştım" diyor.

Ashton Kutcher (30)
Demi Moore (46)

Beyazperdenin güzel yıldızlarından Demi Moore'un kendisinden 16 yaş küçük eşi, Moore'a nasıl aşık olduğunu şöyle anlatıyor: "Demi'yi ilk gördüğümde şu an benim de üvey kızlarım olan kızlarıyla telefonda konuşuyordu. Görür görmez ona aşık oldum. Onun şefkati ve sevecenliği nefes kesici."

Percy Gibson (43)
Joan Collins (75)

Joan Collins, kendisinden yaşça bir hayli küçük olan tiyatro menajeri Percy Gibson'la 2002 yılında evlendi. Aralarında neredeyse 30 yaş fark olmasına rağmen altı yıldır evli olan çiftin mutluluğu gözlerinden okunuyor. Collins, Hello dergisine anlattı: "Ne kadar şanslı olduğumu düşününce içimden ağlamak geliyor. Aramızdaki yaş farkı hiç önemli değil. Hayatımda beni bu kadar mutlu edecek biriyle tanışacağım hiç aklıma gelmezdi doğrusu..."
Haberin fotoğrafları