kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
25 Ocak 2009, Pazar
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat
Acun'un davetiyle Türkiye'ye gelen Adriana Lima'ya Al Jamal'da, sefer tası, kese ve üzerinde adı yazan peştamal hediye edildi. Lima sepetten çıkan hediyeler arasındaki nazar boncuğunu da boynuna taktı.

'Tek sigara içilirse kulübü terk ederim'

Öner ÖNGÜN-İlker GEZİCİ MAGAZİN
24.01.2009
"Var mısın, Yok musun?" isimli yarışma programı için Türkiye'ye gelen ünlü top model Adriana Lima, kendisine verilen özel partide rüzgâr gibi esti..
Dünyaca ünlü Brezilyalı manken Adriana Lima 'Var mısın Yok musun?' yarışmasının çekimleri için geldiği Türkiye'de, ayağının tozuyla kendisi için Al Jamal'da verilen partiye katıldı. Türkiye'ye geldiğinde tek şart olarak bayan koruma isteyen Lima iki bayan koruma ve yarışmanın yapımcısı Acun Ilıcalı ile kulübe geldi. Güzel mankenin kulübe girerken koyduğu şart ise oldukça ilginçti. 150 kişilik davette sigara içilmemesini isteyen Lima, "Bir tane bile sigara içilirse hemen burayı terk ederim" dedi. Davete katılanlar da kulübün kapısında sigarasını içti. Et yemeyen Lima'nın diğer isteği ise mönünün vejetaryen olmasıydı. Brezilyalı mankenin dansözlerle göbek attığı sahne ise görülmeye değerdi. İki dansözle davetlilerin alkışları eşliğinde kırk yıllık dansözler gibi kıvıran Lima, göz kamaştırdı.

30 SANİYE İÇİN 17 MİLYON DOLAR
Lima, dün de Boğazı gezip Anadolu yakasında balık yedikten sonra Beşiktaş'taki Four Seasons Otel'de basın mensuplarıyla buluştu. Ünlü manken "Burada olmaktan çok mutluyum. İnsanlar çok sıcak ve içten aynı Brezilyalılar gibisiniz" dedi. Ünlü manken, Al Jamal'daki sigara yasağı konusunda ise "Sağlıklı bir hayat için içmemek gerekir. Başkasının içtiği sigaradan benim zarar görmem anlamsız değil mi?" diye sordu. Acun Ilıcalı da Lima'nın "Victorya Secret" için çok önemli olduğunu vurgulayarak "Bir reklamda 30 saniye görünmesi için 17 milyon dolar verdiler" diye konuştu.
Haberin fotoğrafları