kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
22 Ocak 2009, Perşembe
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat
BEYONCE’NİN AŞK ŞARKISINDA DANS Başkentteki 10 baloda birbirinden ünlü isimler sahne aldı. Başkan ve First Lady, Beyonce’nin "En sonunda aşkım geldi/ Yalnız günlerim bitti/ Hayat bir şarkı gibi/ Konuşabileceğim bir rüya buldum/ Benim diyebileceğim bir rüya" dizeleri geçen "En Sonunda" şarkısında dans etti. Balolarda Shakira, Mariah Carey, Sting ve Stevie Wonder konser verdi.

Modacılar bölündü

21.01.2009
Demokrat Parti başkan adaylığının ilan edildiği kongrede giydiği elbisenin beğenilmemesinden sonra, Michelle Obama'nın yemin töreni ve balosunda ne giyeceği büyük merak konusu olmuştu. Ancak Bayan Obama, bu iki tercihiyle o günü tamamen unutturdu. Hatta ülkenin Jackie Kennedy'den sonra ilk stil sahibi First Lady'si olacağını kanıtladı. Yemin töreni için seçtiği Kübalı Isabel Toledo imzalı sarı işlemeli takım çok beğenildi. First Lady'lerin klasik siyah ya da kırmızı tercihlerinden çıkarak seçtiği bu renk için "Son moda. Umudun rengi" yorumları yapıldı.

SICAK TUTAN 'İPEK İŞLEME'
Elbisenin üstündeki mantonun İsviçre yün dantelinden yapıldığı, başkentin soğuğunda üşütmemesi için de iç kısmının Fransız ipeğinden tül ağlarla işlendiği belirtildi. Elbisenin üzerindeki kristal gerdanlık Tom Binns, yeşil ayakkabıları Jimmy Choo, aynı renk deri eldivenleri ise J. Crew imzası taşıyordu. Baloda giydiği krem elbisesi ise son dönemin en parlak tasarımcıları arasında gösterilen Jason Wu'nundu. Külkedisini andıran işlemeli, tek askılı, kuyruklu elbisesi, krem ayakkabıları ile Los Angeles'lı tasarımcı Loree Rodkin imzalı takıları beğenildi. Farklı eleştiriler de geldi. Bazı eleştirmenler "elbisenin vücut şekline uymadığını" savundu, bazıları ise "gelinliği andırdığı için geceye uygun olmadığını" söyledi.

TÜRK MODACILAR BEĞENMEDİ
Türk modacılar ise şu yorumlarda bulundu:
Barbaros Şansal: Hayatımda gördüğüm en kötü elbiseydi. Bu kadar baştan savma ve özensiz olabilirdi. Dikişleri amatördü. Bel boyu yüksekti, bu yüzden komik görünüyordu.
Vural Gökçaylı: İddiasız bir elbise. Tek askılı olması güzel ancak bunun dışındaki her şey basit.
Rıfat Özbek: Çok beğendim. Melek gibiydi.