kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
22 Ocak 2009, Perşembe
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

Galada pişti sancısı

Öner ÖNGÜN
Giriş Saati : 22.01.2009 09:22
Güncelleme : 22.01.2009 22:20
Yeni Haber
Televizyon ekranlarından izlediğimiz 'Çemberimde Gül Oya' ve 'Hatırla Sevgili' gibi birbirinden başarılı dönem projelerine imza atan Tomris Giritlioğlu'nun yönetmenliğini yaptığı 'Güz Sancısı' filminin galası önceki akşam İstinye Park'ta yapıldı.

Murat Yıldırım, Beren Saat, Okan Yalabık, Belçim Bilgin Erdoğan, İlker Aksum, Hüseyin Avni Danyal, Umut Kurt, Avni Yalçın, Tuncel Kurtiz ve Zeliha Berksoy'un rol aldığı filmin galasında sevgilileri ile el ele gelen oyuncular çok konuşuldu.

'GÜZ SANCISI' GALASINDAN KARELER

'GÜZ SANCISI' FİLMİNDEN KARELER



Geceden notlar

* Filmin başrol oyuncusu Beren Saat, galaya oyuncu sevgilisi Bülent İnal ile el ele geldi. İnal'ın eski sevgilisi Tuba Büyüküstün ise çiftle karşılaşmamak için filmi ayrı salonda izledi.

* Galada aşırı kalabalık ve organizasyondaki eksiklikler nedeniyle konuklar arasında ufak tefek tartışmalar yaşandı.

* Galaya sevgilisi Cansu Dere ile birlikte katılan Cem Yılmaz hem basın mensuplarının hem de konukların ilgi odağı oldu.

* Belçim Erdoğan'ın eşi Yılmaz Erdoğan işleri nedeniyle galanın sonuna yetişebildi. Erdoğan basın mensuplarının "Cem Yılmaz'ın 'A.R.O.G' filmini nasıl buldunuz?" sorusuna "Neden bana devamlı Cem'i soruyorsunuz, başka adam yok mu ki!" sözleriyle tepki gösterdi. Erdoğan daha sonra "Komedyenler arasında bir başkan seçilsin. Bütün komedyenler adına o konuşsun" dedi.

* Filmin yönetmeni Tomris Giritlioğlu filmin başlamasıyla birlikte galayı terk etti. Giritlioğlu "Sinemda film seyredemiyorum, daralıyorum ben zaten daha önce seyretmiştim" dedi.