kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
31 Aralık 2008, Çarşamba
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

Yılbaşı ekranında neler olacak?

Giriş Saati : 31.12.2008 10:50
Güncelleme : 31.12.2008 22:03
Yeni Haber
2008'i 2009'a bağlayan bu akşam her kanalda farklı farklı eğlence var. İşte yılbaşı ekranından seçmeler...

2009'A ATV'DE GİRİN DOYASIYA EĞLENİN VE KAZANIN


Kahkahanın en alası yeni yıl eğlencesinin bir numarası, 20:00'da Avrupa Yakası.

22:30'da Benim Annem Bir Melek kadrosuyla, muhteşem bir yılbaşı kutlaması, Suzan Kardeş, Enbe Orkestrası, Yaşar ve Nil Burak. Ayrıca 20:00 ile 24:00 arasında atv seyreden kazanacak, ayağı yerden kesilecek.

İzle Kazan'ın sorularına doğru yanıtı SMS ile en hızlı ulaştıran 7 şanslı izleyicimiz gıcır gıcır otomobillerin ve laptopların sahibi olacak

TRT'DE HADİSE VAR

TRT'nin "Yılbaşı Özel Eğlence Programı"nı Kadir Çöpdemir ve Hande Subaşı sunacak. Muazzez Abacı ve Adnan Şenses'in fasıl yapacağı programa, "Sen Türkülerini Söyle" yarışmasının finalistleri de katılacak. Programda jüri üyeleri Zerrin Özer, Orhan Hakalmaz ve Gülşen Kutlu da geceye renk katacak.

'BEYAZ SHOW'DA TOMBALA PARTİSİ VAR

KANAL D, yeni yılı iki sevilen programıyla karşılıyor. Önce Yılmaz Erdoğan yönetimindeki BKM Mutfak'ın genç oyuncularının skeçlerinden oluşan "Çok Güzel Hareketler Bunlar", ardından Beyazıt Öztürk'ün "Beyaz Show"u ekrana gelecek.

MUHTEŞEM DÜETLER

Beyazıt Öztürk, 2008'i Nurgül Yeşilçay, Kibariye, Özcan Deniz, "Issız Adam"ın Ada'sı Melis Birkan, "Asi" dizisinin Demir'i Murat Yıldırım ile uğurluyor. Baştan sona müzik, dans, eğlence ve kahkahanın eksik olmadığı programda sürprizler de yer alacak. Beyazıt Öztürk'ün konuklarıyla tombala oynaması, Nurgül Yeşilçay'ın rap söylemesi, Kibariye'nin darbuka solosu ve muhteşem düetler "Beyaz Show"un yılbaşı sürprizleri olacak...
23.30

YILBAŞI HAREKETLERİ BUNLAR

BKM Mutfak ekibi bu gece "Yılbaşı Hareketleri" ile karşısınızda olacak. "Çok Güzel Hareketler Bunlar"ın yeni yıl temalı 12 skecinde BKM Mutfak ekibinin yanı sıra çok ünlü konuklar da rol aldı. Ekip bu özel bölümde; Anadolu Ateşi ve Hepsi kızları ile de sahneyi paylaşıyorlar. Beyazıt Öztürk de yılbaşı özel bölümünde BKM sahnesinde olacak, üstelik Ersin'e karşı.
KANAL D / 20.00

STAR'IN YILDIZLARI

Ceyda Düvenci ve Burak Kut'un sunduğu "Yılbaşı Özel" programına, İsmail YK, Ebru Yaşar, Pamela, Ege Çubukçu, Alex, Öykü-Berk, Ziynet Sali, Ebru Destan, Süreyya, Fatih Ürek, Özgün konuk olacak. Programın içinde yer alan "İyi ki Geldin" adlı bölümde ise ünlü isimler doğaçlama skeçlerde rol alacak. Tamer Karadağlı, Emel Müftüoğlu, Armağan Çağlayan, Hamdi Alkan, Ebru Destan, "Popstar" Mehtap bu isimler arasında.

GÜLBEN ERGEN SHOW

Star TV'de yılbaşı gecesinin yıldızı Gülben Ergen olacak. Sanatçı, saat 00.30'dan itibren sevilen şarkılarından oluşan bir konser verecek.
20.00

METİN YARIŞACAK, 10 ADET 500 BİN VAR

Acun Ilıcalı'nın sunduğu "Var mısın? Yok musun?"da sempatik yarışmacı Metin yarışacak. Halkın oylarıyla seçilen Metin'in yarışacağı özel bölümde, kutularda, tam 10 tane 500.000 YTL olacak. Yarışmada Kenan Doğulu da hem Metin'e moral verecek hem de güzel şarkılarını seslendirecek.
20.00

NTV'DE 'ŞAHANE YILLAR'

NTV'nin yılbaşı programını bu yıl Okan Bayülgen, Burcu Kara ve Özge Özberk'le birlikte sunacak. Programda son 40 yılın en önemli olayları ele alınacak.

Programın konukları ise; Kenan Doğulu, Mor ve Ötesi, Emrah, Ahmet Özhan, Zerrin Özer, Coşkun Sabah, Burak Kut, Yonca Evcimik, Ceza, Hepsi, Erol Büyükburç, Nil Burak, Semiha Yankı, Bayhan, Ersan Erdura, Moğollar, İskender Doğan, Nuran Sultan ve Uğur Dündar olacak.
20.10

SEZEN AKSU KONSERİ

Sezen Aksu, yeni yılın ilk dakikalarında, zamana yenik düşmeyen şarkılarını ve Türk Müziği'nin unutulmaz eserlerini seslendireceği bir konserle NTV ekranına gelecek. Her dönemde besteleri ve şarkılarıyla en beğenilen sanatçılardan biri olan Aksu, modern dans ve zeybek gösterilerinin de yer aldığı konserinde dillerden düşmeyen şarkıyı NTV izleyicisi için söyleyecek.

ÜÇ SUNUCU VAR, KADRO KALABALIK

NTV'de gecenin sunucuları Okan Bayülgen, Özge Özberk ve Burcu Kara. Yonca Evcimik, Kenan Doğulu ve Semiha Yankı da konuklar arasında.

BERLİN FİLARMONİ ORKESTRASI KONSERİ

NTV, Berlin Filarmoni Orkestrası'nın geleneksel yıla veda konserini canlı olarak yayınlayacak... Orkestra, Şef Simon Rattle yönetiminde eserler seslendirecek.
NTV / 18.30

BUDAPEŞTE ÇİGAN SENFONİ ORKESTRASI KONSERİ

Dünyanın en büyük Çigan senfoni topluluğu olan Budapeşte Çigan Senfoni Orkestrası'nın geçtiğimiz haftalarda İstanbul'da verdiği konseri de ekranda olacak.
NTV / 01.10

TALİH KUŞU TRT'DE

Milli Piyango çekilişleri, saat 22.00'den itibaren ekrana gelmeye başlayacak.

Eurovision şarkısı
Gecenin sürprizi ise Hadise'nin Eurovision Şarkı Yarışması'nda seslendireceği parça olacak.
TRT 1 19.30

SOFRADA YENİ YIL SOHBETİ

Kürşat Başar, "En Güzel Yılbaşı" programında yemek masasınında ünlü isimleri ağırlayacak. Programa Yalın, Aslı, Pamela, Saadet Işıl Aksoy, Öykü-Berk, Ece Sükan, Metin Ersoy, Ahu Türkpençe, Ayşe Eşmeli, Hepsi grubu, Bengü, Sedef Avcı, Kıvanç Kasabalı, Hatice Arslan, Gani Müjde, Selçuk Yöntem, Güvenç Dağüstün, Ege Çubukçu, Cengiz Semercioğlu, Tülin Şahin, Irmak Ünal ve Güven Kıraç konuk olacak. Gecede Yalın bir de konser verecek.
CNN TURK 20.30

TV8'DE TAKLİTLİ EĞLENCE

Şarkıcı Niran Ünsal ve buzuki virtüözü Orhan Osman'ın sundukları "Yılbaşı Özel Eğlence" programının konukları Öykü-Berk, Alex, Göknur olacak. Ünsal'ın Sezen Aksu, Zerrin Özer gibi ünlü isimleri taklit edeceği programın hemen ardından da "Comedya" da Yavuz Seçkin kılıktan kılığa girecek.
20.30

'NOSTALJİ GECESİ'NDE DÜET

Aşkın Nur Yengi ve Haluk Bilginer çiftinin ev sahipliği yapacağı "Nostalji Gecesi" de yılbaşında izleyicisine müzik ziyafeti yaşatacak. Yengi ve Bilginer'in ilk kez düet yapacağı programa, Demet Akbağ, Hüsnü Şenlendirici, Levent Yüksel, Yaşar, Suzan Kardeş, Serra Yılmaz, Ragıp Savaş ve Vokaliz Biz şarkılarıyla katılacak.
TÜRKMAX / 22.15

HÜLYA AVŞAR İKİ KANALDA

Hülya Avşar, bu gece iki kanalda ekrana gelecek, Avşar önce kendi programı "Hülya Avşar Stüdyosu"nda ENBE Orkestrası ve Behzat Gerçeker'i konuk edecek. Daha sonra da "Medyatik"te Yüksel Aytuğ ve Doğa Rutkay'a konuk olacak.
TÜRKMAX / 19.30 KANALTÜRK / 22.45

DREAM TV'DE ALTERNATİF EĞLENCE

Dream TV'nin yılbaşı programı ise şöyle; Yılın filmleri, oyuncuları, yönetmenleri, yarışmaları, film müzikleriyle "Popcorn", 2008'in en özel konukları unutulmaz canlı performanslarıyla "Yüxexes", 50'den 1'e 2008' in en iyi şarkılarıyla "En İyi 50", müzik dünyasının en ünlü sesleriyle "Rock'n Style", yılbaşı partisinde Shantel, Bucovia Club Orkestrası ve Pentagram'ın konseri.
DREAM TV / 13.30 - 01.30

MELEKLERLE YILBAŞI GECESİ

CNBC-E geleneği bu yıl da bozmuyor ve Victoria's Secret firmasının "Melekler" adıyla anılan defilesini yeni yılın ilk dakikalarında ekrana taşıyor. Her yıl merakla beklenen ve olay yaratan şovun bu yılki teması "Cazibeye Dönüş"tü. Şovun kapanışında ünlü R&B şarkıcısı Usher, verdiği konserle herkesi ayağa kaldırmıştı.
24.00