kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
24 Aralık 2008, Çarşamba
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

Gasp anı saniye saniye görüntülendi

Giriş Saati : 24.12.2008 17:38
Güncelleme : 24.12.2008 23:29
Yeni Haber
Bursa'da 4 silahlı soygun gerçekleştirip 2 kadının da çantasını gasp eden 5'i küçük, toplam 11 kişi gözaltına alındı. Zanlıların genç bir kadının çantasını gasp etmeleri güvenlik kamerasına an be an yansıdı.

Bursa Emniyet Müdürlüğü'nden alınan bilgiye göre, 4 silahlı soygun, 2 de gasp olayının failleri olan zanlılar, son gasp işinde güvenlik kamerasına yakalandı. Polis, görüntülerden zanlıların kimliklerini tespit etti. 8 aylık bir çalışma sonucunda tespit edilen zanlılardan 16 V 1698 plakalı otomobil sahibi K.A (19, evinde gözaltına alındı. Polis, K.A'nın sorgusunun ardından olaylara karıştıkları öne sürülen Z.A (19), A.G (21), M.V (18), İ.P (22), H.K (23) ile yaşı küçük M.U, D.K, İ.A, Z.E ve C.E'yi gözaltına aldı.



Zanlıların 23.04.2008 tarihinde Ertuğrulgazi'de bir marketi silahla yağma edip 3 bin YTL aldığı, aynı gün gece yarısı bir Tekel bayiine girip bin 500 YTL para, Panayır Mahallesi'nde bir başka Tekel bayiinden bin YTL para ile 2 bin YTL'lik kontör ve Kurtuluş Caddesi'nde bir büfeden yine silah zoruyla 120 YTL aldığı öne sürüldü. Zanlıların, silahlı soygunlar sırasında dışarıda nöbet tuttukları da belirtildi.

Aynı şahısların, 19.12.2008 tarihinde Duaçınar'da Sarı cami önündeki köprüde T.D isimli bayanı yerlerde sürükleyerek çantasını gasp ettikleri belirlendi. Yakında bulunan bir işyerinin güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde, K.A isimli gencin kadına yaklaşarak bir şeyler söylediği, daha sonra çantasından tuttuğu, kadını düşürerek çantayı alıp kaçtığı görülüyor.

Zanlıların, aynı gün Demirtaşpaşa mahallesinde F.H isimli bir kanı da gasp ettikleri bildirildi. Zanlılar emniyetteki sorgularının ardından "İştirak halinde silahlı yağma ve kapkaç suretiyle çanta hırsızlığı" suçundan adliyeye sevk edildi.

(CİHAN)