kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
24 Aralık 2008, Çarşamba
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

Ferhat Tunç serbest bırakıldı

Giriş Saati : 24.12.2008 09:22
Güncelleme : 24.12.2008 23:29
Yeni Haber
Arkadaşı İsmail Özden ile birlikte gözaltına alınarak adliyeye sevk edilen şarkıcı Ferhat Tunç, savcılık tarafından serbest bırakıldı.

Polisteki sorguları tamamlanan Tunç ve Özden, Beyoğlu Adliyesi'ne getirilerek savcıya ifade verdi. Yaşanan bir tartışmayla ilgili gözaltına alındıkları öne sürülen Tunç ve Özden, savcılık ifadelerinin ardından serbest bırakıldı.

Beyoğlu İmam Adnan Sokaktaki bir lokantada yemek yedikten sonra dışarı çıkan Ferhat Tunç ile arkadaşı İsmail Özen'i, sivil polis ekibi gözaltına alınmıştı. Beyoğlu Polis Merkezine getirilen Tunç ve Özen, daha sonra sağlık kontrolü için Taksim Eğitim ve Araştırma Hastanesine götürülmüştü.

Hastane önünde açıklama yapan Tunç'un avukatı Ercan Kanar, sivil polislerin, lokantada yemek yedikten sonra evlerine gitmek üzere dışarı çıkan müvekkili Tunç ile İsmail Özen'e kimlik sorduklarını, bu sırada Ferhat Tunç'un polislere, ''Beni tanıyorsunuz zaten, tanınan bir sanatçıyım'' dediğini söylemişti.

FERHAT TUNÇ FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ...

Kanar, Tunç'un arkadaşı Özen'in de polislere, kimliğini arabada unuttuğunu söylediğini ve aralarında çıkan tartışma sonucu Tunç ile Özen'in, polisler tarafından kelepçe takılarak gözaltına alındıklarını kaydetmişti. Avukat Kanar, Özen'in, polis merkezinde darp edildiğini de öne sürmüştü.

Polis minibüsünde konuşan Ferhat Tunç da ''Hiç bir kavga falan olayı yok. Polise yönelik hiçbir hareketimiz yok. Kimlik istendi, 'Ferhat Tunç'um' dedim, 'tamam' dediler, ama yanımdaki arkadaşın elini kelepçeleyip bir anda karakola getirdiler. Ben de bunun insani olmadığını anlatmaya çalıştım.'' demişti.

(AJANSLAR)