kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
24 Aralık 2008, Çarşamba
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

Ersoy mağara canavarı gibi!

Giriş Saati : 24.12.2008 10:35
Güncelleme : 24.12.2008 23:29
Yeni Haber
Okan Bayülgen, Bülent Ersoy'u programına konuk etmek istediğini ancak kendisinden korktuğunu söyledi. Ersoy üzerine esprili ifadeler kullanan Bayülgen, onu, 'mağara canavarı'na benzetti.

televizyongazetesi.com'un haberine göre; Kanal D'de ekrana gelen 'Disko Kralı' programının konuklarından birisi de Kenan Işık idi. Önceki yıllarda Kenan Işık'ın sunduğu 'Kim 500 Milyar İster' isimli yarışmadan bir bölüm ekrana getiren Bayülgen, Bülent Ersoy ve bazı ünlülerin katıldığı yarışma görüntülerinden sonra şöyle konuştu:



OKAN BAYÜLGEN FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ...

BÜLENT ERSOY FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ...


"Hakkı abi (Devrim), Bülent Hanım'ı bir gün programa alalım mı? Ben kendisinden korktuğum için hiç teklif götürmüyorum."

Bülent Ersoy ile telefonla bir kaç kez konuştuğunu belirten Bayülgen, "Beni çok az aramıştır. Bir iki kere aradı. Yani ben bayağı bi o gün çıkamadım evden yani, o telefon açmış olduğu için. Çok uzun sürdü" dedi.

Bülent Ersoy üzerine yorumlarda da bulunmayı ihmal etmeyen ünlü şovmen, "Bülent Ersoy bana başka bir uygarlığın kraliçesi filan gibi geliyor. Geçmiş çağlarda filan... Çünkü o sahneye çıkarken uzun uzun elbiseler böyle müthiş dökümlü mökümlü... Bitmeyecekmiş gibi geliyor. Yani bir tür 'mağara canavarı' gibi geliyor dışarıdan. Ben açıkcası korkuyorum" diyerek esprili ifadeler kullandı.