kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
24 Aralık 2008, Çarşamba
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

Aşırı hız ölüm getirdi: 1 ölü, 4 yaralı

Giriş Saati : 24.12.2008 07:21
Güncelleme : 24.12.2008 23:29
Yeni Haber
İzmir'in Balçova ilçesinde aşırı hız ve dikkatsizlik sonucu kontrolden çıkarak orta refüje çarpan araç hurdaya döndü. Araçta sıkışan 4 yaralı çıkaralarak hastaneye kaldırıldı. Bir genç kız ise olay yerinde hayatını kaybetti. Çarpmanın şiddetiyle savrulan otomobilin parçaları çevredeki araçlara zarar verdi.

Kaza, Mithatpaşa Caddesi Eşref Bitlis Köprüsü girişinde, gece saat 02.00 sıralarında meydana geldi. Narlıdere'den Balçova yönüne gitmekte olan Asil Özer yönetimindeki 35 R 2896 plakalı otomobil, aşırı hız ve dikkatsizlik sonucu kontrolden çıktı. Virajı alamayan otomobil savrularak orta refüje ve ardından da ağaca çarptı. Kaza sonucu hurda yığınına dönüşen otomobilin motoru yaklaşık 20 metre ileri fırlarken lastiği ise yol kenarında park halinde bulunan bir otomobilin arka camına çarparak kırılmasına neden oldu.

Otomobilde bulunan ve Güzelbahçe'de çalıştıkları bir müzikholden iş çıkışı evlerine gittikleri öğrenilen 5 kişi, araçta sıkıştı. Arka koltukta oturan Sevgi Aslan (20), olay yerinde hayatını kaybetti. Araç içinde sıkışan yaralılar ise AKS ekiplerinin hummalı çalışması sonucu çıkartılabildi.

Sürücü Asil Özer (30), Fahri Azman (22), amcasının oğlu Alper Azman (28) ve Beyhan Çelik (23), Dokuz Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi hastanesinde tedavi altına alındı. Yaralılardan Asil Özer'in hayati tehlikesinin bulunduğu bildirildi. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

(CİHAN)