kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
24 Aralık 2008, Çarşamba
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

İDO'nun bazı seferleri iptal

Giriş Saati : 24.12.2008 11:01
Güncelleme : 24.12.2008 23:29
Yeni Haber
Marmara Denizinde etkili olan olumsuz hava koşulları nedeniyle İstanbul-Bursa ve İstanbul-Yalova arasında deniz ulaşımı yapılamıyor.

İstanbul Deniz Otobüsleri A.Ş (İDO) tarafından internet sitesinde yapılan açıklamada, elverişsiz deniz ve hava koşulları nedeniyle bugün yapılması gereken bazı dış hat seferlerinin iptal edildiği bildirildi.

Açıklamaya göre, dış hatlarda iptal edilen seferler ve saatleri şöyle:

Feribot: Saat
Yenikapı-Bursa 07:30
Bursa-Yenikapı 07:30
Pendik-Yalova 10:45
Yalova-Pendik 10:45
Yenikapı-Yalova 11:15
Yalova-Yenikapı 11:30
Deniz otobüsü:
Bandırma-Yenikapı 07:30
Armutlu-Yenikapı-Bostancı 08:00
Bostancı-Yenikapı-Armutlu 18.15
Yenikapı-Bandırma 18:30

Bu arada Kartal-Yalova hattındaki deniz otobüsü iç hat seferleri ile Eskihisar-Topçular arasında şehir hatları feribot seferleri de yapılamıyor.

TAŞUCU-KKTC FERİBOT SEFERLERİ İPTAL EDİLDİ

Mersin'in Silifke ilçesine bağlı Taşucu beldesinden KKTC'ye yapılan feribot seferlerinin olumsuz hava koşulları nedeniyle karşılıklı olarak iptal edilmesi yolculara sıkıntı yaşatıyor.

Taşucu Gümrüğü girişindeki bekleme salonunda konaklayan yolcular, 4 gündür seferlerin açılmasını beklediklerini belirtti. Çoğunluğunu Kahramanmaraş, Adıyaman, Adana, Şanlıurfa ve Gaziantep'ten gelip KKTC'ye narenciye işçisi olarak gitmek isteyenlerin oluşturduğu yolcular, olanakları bulunmadığı için otel ve motele gidemediklerini, bu nedenle çocuklarıyla bekleme salonunda kalmak zorunda olduklarını ifade etti.

Memleketlerine geri dönemediklerini belirten yolcular, seferlerin bir an önce başlamasını beklediklerini söyledi. Taşucu ile Girne arasında yolcu ve yük taşımacılığı yapan Akfer Denizcilik Şirketi Müdürü Nadir Sarımsakçı ise zorunluluktan dolayı seferlerin iptal edildiğini, hava koşulları iyileştiğinde hizmete yeniden başlayacaklarını kaydetti.

(AA)