kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
23 Aralık 2008, Salı
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

Beren'i öpebilirim

ECE SARUHAN
Giriş Saati : 23.12.2008 11:03
Güncelleme : 23.12.2008 21:50
Yeni Haber
Bir filmde Aysun Kayacı'yı öpen Fatih Ürek, "Beren Saat'i öpmek isterdim. Beren öpülür yani!" dedi.

Başrollerini Fatih Ürek ile Aysun Kayacı'nın paylaştığı 'Şeytanın Pabucu' adlı film, 26 Aralık'ta vizyona giriyor. Ürek filmde bir abla-kardeşe yani; dinibütün 'Hacı Abla' karakteri ile düzenbazlığıyla şeytana bile pabucunu ters giydiren 'Burhan'a can veriyor.

Yıllardır bir sinema filminde rol almak için yapımcılara yalvardığını belirten Ürek, buruk bir mutluluk yaşadığını söylüyor: "Çocukluğumdan beri tiyatro yapıyorum. Yıllardır yapımcılara 'İyi bir oyuncuyum, bana rol verin' diye yalvarıyordum. Nihayet filmimi çektim ve ama öğrendim ki 'Fatih kim, o nasıl film çeker?' diyenler, ben varım diye filmde oynamayı reddedenler olmuş. Bu kişilerin kimliklerini galadan sonra açıklayacağım. Kim dostum, kim düşmanım galada göreceğim. Bakalım kimler gelecek filmi izlemeye? Bu filmde komedideki gücümü kanıtladım. Bir sonraki filmimde, çok iyi dram oynayabileceğimi de göstereceğim."

BEREN SAAT'İN FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ

FATİH ÜREK'İN FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ

AYSUN'U ÖPTÜM SIRADA BEREN VAR!

* Filmde başrolü paylaştığınız Aysun Kayacı ile öpüşüp öpüşmediğiniz çok konuşuldu. Siz, "Öpüşme var" dediniz, Aysun Hanım ise reddetti...


Filmde öpüşme sahnesi var. Bu öpüşme polemikleri çıktıktan sonra, Aysun sete geldi. Üzülmüştü. 'Seni öpeceğim' diye dudaklarıma yapıştı.

* O halde bilirkişi olarak size sorayım. Geçtiğimiz günlerde Okan Bayülgen Aysun Kayacı'nın dudaklarıyla herkesi hipnotize ettiğini söyledi. O dudaklara bizzat değmiş biri olarak, buna katılıyor musunuz?

Kesinlikle katılıyorum. Aysun çok tatlı ve seksi bir kız. Acayip bir sevimliliği var. Çok da cazibeli. Okan doğru söylemiş. O, dudaklarıyla herkesi hipnotize edebilir. Aysun her erkeğin öpmek isteyeceği, lokum gibi bir kadın.

* Türkiye'de öpmek istediğiniz başka kimse var mı? Aynı cinsten biri de olabilir. Mesela Nurseli İdiz, Nurgül Yeşilçay'ı öpmek istediğini söyledi...

Sen bir bomba yakalamaya çalışıyorsun, değil mi? (Gülüyor) Nurgül çok güzel bir kız. Gözleri boncuk, boncuk... Ama ben Beren Saat'i öpmek isterdim. 'Aşk-ı Memnu'da aştı kendini güzellik olarak. Beren öpülür yani!