kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
19 Aralık 2008, Cuma
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Emlak Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

Aşk hayatınız

18.12.2008
23 Kasımda Venüs aşk hayatınız uzun yolcuklarda sizi yakalayacaktır. . Sezgilerinizin yüksek olmasından dolayı arkadaşlarınız arasında farklı yönleriniz dikkat çekecek. Sürekli değişim içinde, hareketli bir yaşamı tercih edeceksiniz. Bazılarınız sevdiğiniz kişiyle seyahat planları yaparken, bazılarınızda, eğitim ve seminerlerde aradıkları duygusal çıkışları bulacaklardır. Seçimlerinizi doğru yapmalısınız Bazı aşklar yarım kalacaktır.

8 Martta Merkür 9. evinize girecek ve hayatınıza aktiflik kazandıracaktır. Uzun seyahatlerde karşınıza çıkan kişi sizi olumlu etkileyecektir.

4 Nisanda Plüton evlilik evinizde geri hareketinden başlayacağı için, evlilikle ilgili ertelemeler yaşayabilirsiniz. Partnerinizin son anda istemediğiniz, sizden sakladığı özel durumları çıkabilir ve evliliğiniz son anda nikahtan dönebilir. Bu dönemde beklemekte fayda var.

11 Nisanda Venüs geri hareketini yapacak ve eski ilişkilerinizi yeniden gözden geçireceksiniz.

22 Nisanda Venüs ve Mars 9. evinizde kavuşum yaparak hırs ve ihtiraslı yönleriniz ortaya çıkaracaktır. İlişkilerinizde baskın bir portre çizeceksiniz. Yoğun ve yakıcı duygular içindesiniz. "Ya hep, ya hiç" diyeceksiniz. Cinsel dürtüleriniz oldukça yüksek seyredecek. İlişkilerinizde partnerinizin olanaklarını kendi menfaatleriniz doğrultusunda kullanabileceksiniz. Yine bu dönem yurt dışından gelen bir kişi ile tanışarak, partnerinizin memleketine yerleşebilirsiniz. Kendinizden daha genç biri ile bir evlilik yapabilirsiniz. Bazılarınız ikinci kez şansını deneyecekler.

6 Haziranda, Venüs, sosyal ve arkadaşlık evinize geçiyor. Orijinal dostluklar ve arkadaşlıklar gündeme gelecek. Henüz yeni tanıştığınız kişilerle uygun sohbet ortamları yakalayacak, uyumlu kişilik sergileyeceksiniz. Bu dönemde ani başlayan geçici aşk ilişkilerine karşı tedbirli olmalısınız. Enerjinizi ve hırslarınızı arkadaşlarınızla birleştirirken; sert ilişkiler yerine, uyum içinde hareket edeceksiniz. Fikir alışverişinde bulunacağınız topluluk ve arkadaş grupları içinde olmayı arzulayacaksınız.

1 Ağustosta aşk duygularınız yeniden ortaya çıkıyor. Venüs 1. evinizde olacağı için, kişisel cazibeniz artıyor ve dikkat çekici bir duruma geliyorsunuz.Sosyal durumunuz geliştirme ve çevrenizde fikir alış verişi içinde olacağınız kişilerle birlikte olmak isteyeceksiniz.

9 Ekimde Venüs ve Uranüs karşıtı yaşayacağınız için kişisel fikirlerinizde değişimler ani refleksler, sizi eğlenceli kılsa da, süregelen bir ilişkiniz varsa, riskli durumlar ortaya çıkacaktır.

28 Ekimde zihinsel aktiviteniz çok yüksek olacak. Entelektüel yönlerinizi ortaya çıkaracak aktivitelerde, aynı meslekten kişilerle aranızda duygusal bir çekim oluşabilir. Kariyerinizle ilgili duygu değişimleri yaşarken, yaşama daha hissi bakacaksınız. Sizi ilgilendiren konularda karizmatik çekim gücünüzü yoğun bir şekilde kullanabilirsiniz

21 Aralıkta güçlü ilişkiler içinde olacaksınız. Kariyerinize uygun veya sizden oldukça güçlü kişilerle birlikte olacaksınız. Dikkat çekici bir konumdasınız. Evlilik için uygun bir dönem. Özellikle 25 Aralıktan sonra Venüs'ten uyumlu etkiler alıyorsunuz.

28 Aralıkta tutku ve ihtiras ön planda olacak.