kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
19 Aralık 2008, Cuma
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Emlak Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

"Alişan'ın kuzeniyim" diyerek terör estirdi

Barış SÖZAL-Yalçın BEL-Öner ÖNGÜN
18.12.2008
Alişan'ın dayısının oğlu, polisten dayak yediğini öne sürdü. Emniyet ise polise saldıran zanlının, bir polisin parmağını kırdığını söyledi..
Alişan'ın kardeşi Selçuk Tektaş'ın nişanı, önceki gece İstanbul'un gözde mekânlarından Nakkaştepe Bridge Restoran'da yapıldı. Gecenin sonunda nişandan arkadaşları ile ayrılan, Alişan'ın dayısının oğlu Mehmet Tekin Yenilmez'in aracı, çalıntı otolara karşı uygulama yapan Önleyici Hizmetler Büro Amirliği'ne bağlı ekipler tarafından durduruldu. Yenilmez'in iddiasına göre burada polisler aracın çalıntı olduğunu söyledi. Yenilmez'in aracını 2 ay önce aldığını söylemesinin ardından iki taraf arasında tartışma çıktı. Polisler tarafından kelepçelenerek Karacaahmet Mezarlığı'na götürülüp burada dövüldüğünü iddia eden Yenilmez, daha sonra Doğancılar Polis Merkezi'ne götürüldü. Yenilmez, "Ellerimi arkadan kelepçeleyip mezarlığa götürdüler. 15 dakika dövdükten sonra karakola getirdiler" dedi.

ALİŞAN YAKINLARINI YATIŞTIRDI
Olayı duyup karakola gelen Mehmet Tekin Yenilmez'in babası Alişan Yenilmez, "Arka kapıdan çıkarıp hastaneye götürmüşler, gittiği hastaneyi söylemediler. Oğlumun durumunu öğrenmeye de mi hakkım yok?" dedi. Polisler, kuzeninin durumunu öğrenmek isteyen Alişan'a bilgi verdi. Alişan daha sonra dışarı çıkıp akrabalarını yatıştırdı. Alişan, Yenilmez'in suçsuz yere darp edildiğini öğrendikten sonra karakola gittiğini belirtti. Dayısının oğlunu kanlar içinde görünce sinir krizi geçirdiğini söyleyen Alişan'ın sesi kısıldı ve sanatçıya iki şişe serum verildi. Yenilmez, Üsküdar Cumhuriyet savcısının talimatıyla serbest bırakıldı.