kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
19 Aralık 2008, Cuma
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Emlak Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

Çarptığı iki çocuk köprüden düşüp öldü

Fatih ULAŞ - İSTANBUL
18.12.2008
Kaldırımda yürüyen üç çocuğa, çukura giren bir otomobil çarptı... Çocuklardan ikisi, yaklaşık 10 metrelik köprüden düşerek can verdi..
İstanbul Üsküdar Esatpaşa mahallesinde Zeynel Demir (14) ve kardeşi Duran Demir (13), önceki akşam anne ve babası Yozgat'ta olan akrabaları Taner Taşdemir'in (13) aynı mahalledeki evine gitti. Bir süre evde kalan iki kardeş, daha sonra Taşdemir'i kendi evlerine davet etti. Evlerine 100 metre kala 3 çocuğa, Ersin Çankaya'nın (28) kullandığı otomobil çarptı. Kaldırımda bisikletle giden Duran Demir'in bacağı kırılırken, yaya olan Taner Taşdemir ve Zeynel Demir Esatpaşa Köprüsü'nden 10 metre aşağıya düştü. Köprüden düşen çocuklar hastanedeki müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Duran Demir ise tedavisinin ardından taburcu oldu. Kazaya neden olan otomobilin sürücüsü Ersin Çankaya ise yoldaki çukur nedeniyle direksiyon hâkimiyetini kaybettiğini söyledi. Mobilyacılık yaptığı öğrenilen Çankaya gözaltına alındı.

'YOL ÇÖKÜYOR'
Esatpaşa mahallesi muhtarı Abdullah Der, TEM bağlantı yolunun yan yolundaki Esatpaşa Köprüsü'nün 1 yıl önce hizmete girdiğini belirterek, "Yolda sürekli çökmeler oluyor. 6 aydır belediyeye söylememize rağmen bir müdahalede bulunmadılar. Arabalar bu çukurları fark edemeyip direksiyon hâkimiyetini kaybediyor. Oğlum da bayram arifesinde bu çukurlara girip direksiyon hâkimiyetini kaybetti" dedi.
Haberin fotoğrafları