kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
19 Aralık 2008, Cuma
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Emlak Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

İş hayatınız

18.12.2008
1 Ocakta Merkür para evinize giriyor. İş fırsatları artıyor. Projelerinizden destek alacaksınız. Parasal konularınıza daha kolay çözüm bulacaksınız.

11 Ocakta dikkatli olmalısınız. Çünkü, Merkür'ün geri hareketi para akışını yavaşlatacaktır. Kendinize bu dönem uygun bir ödeme planı içine gireceksiniz.

17 Şubatta maddi anlamda güzel projelerin gündeme gelmesi söz konusu.

5 Martta yazılı anlaşmalarda kandırılma söz konusu. Bu dönemde atacağınız imzalara ve yapacağınız kontratlarda dikkatli olmalısınız.

15 Marttan sonra yaşama bakış açınızda ısrarcı ve kararlı davranmalısınız. Yine bu dönemde kariyerinizde size şans verecek kişilerle tanışacaksınız. Bazılarınız derin dostlukların temelini atacaklar. Düşüncelerinizi odaklaştıracak ve uyumlu dostluklar sunacaksınız. İçsel yeteneklerinizi doğru bir şekilde kullanırken, aynı düşünceyi paylaştığınız kişilerle işbirliği içinde gerçekleştireceğiniz işleriniz olacaktır.

31 Mart kariyer açısından muhteşem bir buluşmayı ağırlıyor. Güneş ve Merkür, size her türlü yükselmeyi garantiliyor. Girdiğiniz topluluklarda kendiniz rahatlıkla ortaya koyacak etkin konuşmalar yapacak iş potansiyelinizi arttıracaksınız. Eğitim ve öğretim konularında istediğiniz bağlantıları yapabileceksiniz.

17 Nisandan sonra dış seyahatler gündeme gelecek.

13 Mayıstan sonra arkadaşlarınız arasında yanlış anlaşılabilir ve küçük bir tartışmayla başlayan olaylar daha sonra beraberinde dargınlıkları getirebilir. İş yatırımları yarıda kalabilir.

21 Haziranda sosyal işlerde etkin olmaya ve kişiliğinizi güçlendirici ve yetenekleriniz destek verici dostlarla birlikte olacaksınız.

7 Temmuzda para evinizde gerçekleşecek olan ay tutulması, kazançlarınız yönünü değiştirebilir. Mali grafiğinizde yaşayacağınız inişli çıkışlı durumlardan etkilenmek yerine parasal değerlerinizin üzerine gitmeli ve kazanç tablonuzun yönünü değiştirmelisiniz.

22 Temmuzda para evinizde güneş tutulması yaşanacak. Önemli kayıplar yaşamak istemiyorsanız, mevcut durumunuz koruma konusunda tedbiri elde bırakmamalısınız. Ani kararla yapacağınız yatırımlardan zarar görebilirsiniz.

31 Temmuzda Merkür ve Neptün karşıtı size hayal kırıklığı yaşatabilir. Küçük pürüzler sonradan büyük sorunlar haline gelebilir.

6 Ağustosta 2. ve 8. evinizde tekrar yaşayacağınız ay tutulması sizi yeniden ekonomik dengesizliğe sürükleyebilir.

7 Eylülde Merkür ile evinizde geri hareketine başlayacağı için ev ve emlakla ilgili pürüzler ortaya çıkaracaktır. Özellikle bu dönemde yeni bir şeyler satın almak yerine evinizin eski ve tamir görmesi gereken yerleri düzeltmenizde fayda var.

16 Ekimde Mars para evinizde ilerleyecek. Bu dönemde parasal konularda hareketlenme ve mücadele durumları ortaya çıkacak. Hak ettiğiniz kazancı almak yerine bu konuda her zamankinden daha fazla enerji harcamak zorunda kalabilirsiniz.

2 Aralıkta Venüs 6.çalışma evinize giriyor. Birlikte çalıştığınız kişilerle uyum içinde çalışacaksınız. Adalet ve haksızlık önemli olacağı için, iş yaptığınız kişilerden sosyal adalet talep edeceksiniz. İlişkiler sayesinde maddi kazançlarınız istediğiniz potansiyele getirebileceksiniz.

26 Aralıkta Merkür 7. evinizde geri gideceği için, imzalamanız gereken iş anlaşmalarında dikkatli olmalısınız. Ani değişen şartlar yüzünden bir iş planınız yarım kalacaktır. Ortağınızla bir takım sorunlar yüzünden aykırı düşecek ve iş anlaşmasını bozacaksınız. Adımlarınız bu dönem çok dikkatli atmanızda yarar var.

31 Aralıkta 7. evinizde Güneş tutulması yaşayacaksınız. Ani iş değişimleri ve ortaklıktan kopma olabilir. Yeni bir iş kurmak yine bu dönemde gündeme gelecektir.