kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
19 Aralık 2008, Cuma
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Emlak Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat
Görevliler, 2 yaşındaki Duru Pınar'ın cesedini battaniyeye sararak dışarı çıkardı.

Minik kızını biberona koyduğu zehirle öldürdü

Kadir ERCAN / ANKARA
18.12.2008
Kocasından ayrı yaşayan Türkan Güngör, 2 yaşındaki kızını biberonuna zehir koyarak, 14 yaşındaki kızını da uykusundayken av tüfeğiyle öldürüp intihar etti..
Başkent'te dün, akıllara durgunluk veren bir cinayet olayı yaşandı. Kocası yaklaşık 1 ay önce evi terk eden Türkan Güngör (37) biri 2, diğeri 14 yaşındaki iki kızını öldürdükten sonra av tüfeğiyle intihar etti. Tüyler ürperten olay, Türkan Güngör'den yaklaşık 1 ay önce evini ayıran şoför Erol Güngör'ün, karısı ve çocuklarını telefonla arayıp cevap alamaması üzerine ortaya çıktı. Durumdan şüphelenen Güngör, yanına bir akrabasını da alarak karısı ve kızlarının birlikte oturduğu eve gitti.

CESETLERLE KARŞILAŞTI
Baba Erdal Güngör, zile basmasına rağmen kapı açılmayınca, çilingir çağırıp kapıyı açtırdı ve tüyler ürperten olayla karşılaştı. Ayrıldığı eşinin cansız bedeni oturma odasında, 2 yaşındaki kızı Duru Pınar ile ilköğretim son sınıf öğrencisi kızı Şükran Ece'nin cesetleri ise yatağında uzanıyordu. Olay yerinde inceleme yapan emniyet görevlileri, 2 yaşındaki kızı Duru Pınar'ın cesedinde herhangi bir kan ve yara izine rastlamadı. Bebeğin zehirlenerek veya boğularak öldürülmüş olma ihtimali üzerinde duran emniyet görevlileri, "Bebeğin yanında biberon vardı. Biberonuna zehir koymuş olabilir" şüphesini dile getirdi. Küçük kızın nasıl öldüğü bugün yapılacak otopside netleşecek. 14 yaşındakı Şükran Ece'nin ise av tüfeğiyle vurulduğu belirlendi. Anne Türkan Güngör'ün, oturma odasındaki koltuğa oturduktan sonra çenesinin altına av tüfeğini dayayarak tetiği çektiği belirlendi.

ARKADAŞINA SÖYLEMİŞ
Polisin yaptığı incelemede Türkan Güngör'ün, şiddetli geçimsizlik nedeniyle ayrıldığı kocasının işyerini telefonla arayarak, ortak arkadaşlarına "Artık dayanamıyorum. Hem çocukları hem de kendimi öldüreceğim" dediği ileri sürüldü. Öte yandan kadının önceki gün akşam sinir krizi geçirerek apartmanda bağırdığı ve taşkınlık yaptığı bildirildi.