kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
11 Aralık 2008, Perşembe
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

Acun'un hayatı film olur

Giriş Saati : 11.12.2008 13:24
Güncelleme : 11.12.2008 22:11
Yeni Haber
Şansal Büyüka, bir süre ekibinde çalışan Acun Ilıcalı'nın geldiği noktanın tamamen onun başarısı olduğunu ve hayatının da bir film konusu yapılabileceğini söyledi.

televizyongazetesi.com'un haberine göre; Acun Ilıcalı'nın her fırsatta başarısında kendisininde önemli bir rol oynadığını ifade ettiğini belirten Şansal Büyüka, "Acun sağolsun beni sever, ama biraz abartıyor işi. Acun'u biz iyi parlattığımızı düşünüyorum. Ancak ne yaparsanız yapın, kendi bir yeteneği, azmi, mücadele gücü ya da ufku, vizyonu yoksa hiçbir şekilde ileri çıkamaz" dedi.

Acun'un kendi programını yapmak istediği zaman ona ciddi destek verdiğini ve her türlü yardımı yaptığını anlatan Şansal Büyüka, "Acun bir yere geldiyse yüzde yüzü kendisine aittir. Kimsenin Acun üstünden prim yapma hakkı yoktur. Kendimi de buna katarak söylüyorum" şeklinde konuştu.

ACUN'UN HAYATI FİLM OLUR

Acun'un çok vefalı bir insan olduğunu anlatan Şansal Büyüka, abi-kardeş gibi bir ilişkileri bulunduğunu belirtti ve hayat hikayesinin de film olabilecek nitelikte olduğunu anlattı:

"Acun, sıkıntıların, öyle dertlerin, çaresizliklerin... Acun'un hayatı inanılmaz bir dramdır. Film konusu bile olur Acun'un hayatı. Oralardan gelip, dağılmadan hayata böyle tutunabilmek, böyle bir başarıyı yakalamak önemli bir öykü diye düşünüyorum. Acun'un bu tarafını daha çok takdir ediyorum."