kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
11 Aralık 2008, Perşembe
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

Vali Güler'in annesi son yolculuğuna uğurlandı

Giriş Saati : 11.12.2008 14:57
Güncelleme : 11.12.2008 21:28
Yeni Haber
Tedavi gördüğü Başkent Hastanesi'nde dün hayatını kaybeden İstanbul Valisi Muammer Güler'in annesi Lütfiye Güler Kocatepe Camii'nde öğleyin kılınan namazdan sonra, Cebeci Asri Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Lütfiye Güler için ilk tören Kocatepe Camisi'nde düzenlendi.

Kocatepe Camisi'ndeki cenaze törenine, İstanbul Valisi Muammer Güler ve akrabalarının yanı sıra Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Genelkurmay Başkanı Orgeneral İlker Başbuğ, DSP Genel Başkanı Zeki Sezer, Devlet Bakanı Mehmet Şimşek, Adalet Bakanı Mehmet Ali Şahin,İçişleri Bakanı Beşir Atalay, Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay, Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Işık Koşaner ve Emniyet Genel Müdürü Oğuz Kağan Köksal katıldı.

Vali Güler'in annesinin cenaze töreninde; Ankara Valisi Kemal Önal, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, İstanbul Emniyet Müdürü Celalettin Cerrah ve Ankara Emniyet Müdürü Ercüment Yılmaz da bulundu.

Cumhurbaşkanı Gül ve beraberindeki bakanlar Kocatepe Camisi'ne gelişlerinde Vali Önal, Emniyet Müdürü Yılmaz ve Büyükşehir Belediye Başkanı Gökçek tarafından karşılandı. Cumhurbaşkanı Gül, buradaki törende İstanbul Valisi Muammer Güler'in yanına gelerek başsağlığı'nda bulundu.

Cenaze töreni nedeniyle Kocatepe Camisi'ne çıkan yollar trafiğe kapatılırken, geniş güvenlik önlemleri alındığı gözlendi.

Lütfiye Güler'in cenazesi, kılınan cenaze namazının ardından Cebeci Asri Mezarlığı'nda toprağa verildi. Cebeci Asri Mezarlığı'ndaki defin sırasında, Vali Güler ve yakınlarının yanı sıra, İçişleri Bakanı Beşir Atalay, Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay, Ankara Valisi Önal da bulundu.

(ANKA)