kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
11 Aralık 2008, Perşembe
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

Parasını gasp edip boğazını kestiler

Tuna ÇAM - SABAH
11.12.2008
Ormanda cesedi bulunan 51 yaşındaki kadını, buluşmaya çağıran üç kişinin öldürdüğü saptandı. Kadının para ve eşyasını gasp eden zanlılar yakalandı..
Bursa Emniyet Müdürlüğü Cinayet Bürosu ekipleri bir ihbar üzerine gittikleri ormanlık alanda kimliği belirsiz bir kadın cesediyle karşılaştı. Olay yerinde yapılan incelemede 20 metre uzaklıkta ağaçların arasında öldürülen kadına ait bir palto bulundu. Paltonun cebinden çıkan bir kartvizitin arkasında yazılı olan telefon numarasından yola çıkan polis, boğazı kesilerek öldürülen kadının, 51 yaşındaki 4 çocuk annesi Türkan K.'ye ait olduğunu belirledi. Soruşturmayı genişleten güvenlik güçleri, kadının cinayet günü içinde üç kişinin bulunduğu bir araca bindiği bilgisine ulaştı.

LASTİK İZLERİ ELE VERDİ
Türkan K.'nin öldürüldüğü alandaki lastik izlerini araştıran polis, "adam yaralamaktan" sabıkası olan Ramazan A.'yı takibe aldı. Aracın lastiklerindeki çamur ve izlerin, olay yerindekilerle aynı olması üzerine Ramazan A. (29) yakalandı. Evinde Türkan K.'ya ait cep telefonu ve olayda kullanılan bıçak bulunan Ramazan A. cinayeti Bünyamin E. (29) ve Hasan E. ile (28) birlikte işlediklerini söyledi. Polis diğer iki zanlıyı da evlerinde yakaladı. İfadelere göre, Bünyamin E. daha önceden tanıdığı kadına olay günü telefonla ulaşıp, birlikte olmak için çağırdı. Ramazan A.'ya ait otomobille Arabayatağı mahallesinden aldıkları kadını, Gümüştepe mahallesindeki ormanlık alana götüren 3 zanlı, kadınla sırayla birlikte oldu. Son olarak kadınla birlikte olan Bünyamin E., Türkan K. ile henüz öğrenilemeyen bir nedenle tartışmaya başladı. Dövdükleri kadını, 33 yerinden bıçaklayıp boğazını keserek öldüren zanlılar, kadının üstündeki 182 YTL ile 2 cep telefonunu alarak olay yerinden ayrıldı. Olayda kullanılan bıçaklardan biri Nilüfer deresinde, diğeri otomobilde bulundu.
Haberin fotoğrafları