kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
9 Aralık 2008, Salı
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

Kısa.. Kısa...

08.12.2008
Turkcell WEF'in endüstri ortağı oldu
Turkcell, Dünya Ekonomik Forumu'nun (WEF) İletişim Teknolojileri ve Telekomünikasyon Endüstrisi ortakları arasına Türkiye'den katılan ilk şirket oldu. imzaladığı "Endüstri Ortaklığı" anlaşmasıyla, merkezi İsviçre'nin Cenevre kentinde bulunan Dünya Ekonomik Forumu (WEF) çalışmalarına ve aktivitelerine aktif olarak katılacak. Böylece Turkcell, başta her yıl Davos'ta düzenlenen yıllık toplantılar olmak üzere Forum'un bölgesel buluşmaları ve strateji toplantılarında üst düzey yönetici kadrosuyla temsil edilerek ve gündemlerin oluşturulmasına liderlik edecek.

Beko Rusya'da yılın şirketi seçildi ARÇELİK'İN
Rusya'da faaliyet gösteren şirketi BEKO LLC, Rusya'da "RBC" (RosBusinessConsulting) tarafından her sene düzenlenen "Yılın Şirketi" yarışmasında, "En hızlı gelişen ve en dinamik şirket'' kategorisinde birincilik ödülünü aldı. Beko LLC, Rusya'da "Yılın Şirketi" ödülü alan ilk Türk şirketi oldu. Koç Topluluğu'nun sektöründe lider şirketi Arçelik bünyesinde, Rusya'da faaliyet gösteren BEKO LLC, Rusya'nın en önemli gazetelerinden ve reklam sektörüne yön veren "Effie" ödüllerinin temsilcisi ve organizatörü "RBC"nin "En hızlı gelişen ve en dinamik şirket'' birincilik ödülünü aldı.

Coca-Cola Bakü'de üretimini büyütüyor COCA-COLA
İçecek Bakü Fabrikası'nın yeni kapasite yatırımı Devlet Bakanı Kürşad Tüzmen tarafından açıldı. Bakü'de üretim yapmakta olan Coca-Cola İçecek iştiraki Coca-Cola Bakü fabrikası gelişen pazar talebini karşılamak amacı ile yatırımlare devreye soktu. Tüzmen'in kurdeleyi kestiği açılış törenine Türk-Azeri İş forumuna milletvekilleri ve üst düzey bürokratlar katıldı. Bakan Tüzmen açılışta yaptığı konuşmada Bakü fabrikasına yapılan yatırımın hem Azerbaycan hem de Türkiye'ye çok büyük katkı sağlayan bir yatırım olduğunu dile getirdi.