kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
6 Aralık 2008, Cumartesi
Sabah
 
Haberler Spor Günaydın Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Yazarlar Çizerler
Günaydın Cuma Cumartesi Pazar Emlak Buzz
 
24 Saat
24 Saat

Cumartesi gecesi falı

04.12.2008
İLİŞKİLİ HABERLER
Cumartesi gecesi falı
KOÇ: Her hafta sonu eğlenmek için dışarı çıkan 800 bin kişiden birisin. Genç, dinamik ve hayat dolu bir gece yaşayacaksın. Yeni insanlarla tanışman, yeni arkadaşlıklar edinmen mümkün.

BOĞA: Uzun zamandır görmediğin bir arkadaşını görebilirsin.
Ama dikkat, kemerleri bu dönem biraz sıkman gerektiğini bu gece sakın unutma. Mekândaki insan kalabalığına karşı ise biraz daha hoşgörülü olmalısın.

İKİZLER: Etrafında olan olaylarla ilgilendiğin kadar, biraz da kendi içine dönmenin vakti geldi. Bu gece senin! Hatta bu gece senden sorulacak.
Dilediğince iç, eğlen, gez.

YENGEÇ: Uzun süre evde kalmak sana iyi gelmedi. Artık bu gece dışarı çıkmanın zamanıdır. Bak kışın bile çilek kokuları yayılıyor geceye. Korkma ve çık dışarı, gece seni ardı ardına şaşırtacak.

ASLAN: Bırak bu kez nereye gidileceğine arkadaşların karar versin. Bu gece etraftaki insanlara karşı biraz daha hoşgörülü olman gerekiyor.
Ama içkiyi çok fazla kaçırmamaya özen göster.
Çünkü gecenin sonunda yanında kimseyi bulamayabilirsin.

BAŞAK: Bu gece kışın en cool kişisi olacaksın. Duruşunla herkesi etkileyeceksin. İçinden gelen enerjinin kaynağı hiç bitmeyecek. Şanslı günündesin, bu gece senin.

TERAZİ: Gittiğin ikinci mekânda karşılaştığın kişi günlerce aklından çıkmayacak. Ama sen her zamanki gibi yüzde 16 kıpırdamadan olduğun yerde duracaksın. Fakat hazır ol bu konuyla ilgili önemli gelişmeler seni bekliyor.

AKREP: Sevgilinle aranızda kıskançlık nedeniyle yaşayacağınız gerginlik tüm gece devam edecek. Ona sadece sakin bir şekilde nelerden hoşlanmadığını anlatman yeterli olacaktır.
Bunun için içkinin dozunu ayarlaman çok önemli.

YAY: Araştırmacı ruhun bu gece de seni yalnız bırakmayacak.
Mekânda gördüğün gizemli kişiyle tekrar karşılaşabilmek için çok çaba sarf etmene gerek yok. O zaten gelip seni bulacak. Sadece her hafta sonu dışarı çıkan insanların yüzde 15'i gibi küçük salınım hareketleriyle ilgisini çek.

OĞLAK: Uzun süre sonra bugün kesenin ağzını açacaksın.
Ancak dikkat et fazla içme çünkü etrafındaki herkesin içkilerini ısmarlamaya kalkışabilir ve eve yürüyerek dönmek zorunda kalabilirsin.

KOVA: Kendi içine kapanmaktan vazgeç. Artık sorunlarını tek başına çözümleyemeyeceğini anlamanın vakti gelmedi mi? Gecenin tadını çıkar ve bolca dans et.

BALIK: Bu gece hafif müzik çalan ve sıcak içkiler sunan mekânlar senin mekânların olmalı. Kendini iyi hissetmediğin şu son günlerde biraz dinginlik seni rahatlatacak.
Advertorial