kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
6 Aralık 2008, Cumartesi
Sabah
 
Haberler Spor Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Yazarlar Çizerler
Magazin Sağlık Televizyon Yazarlar Kültür Sanat
 
24 Saat
24 Saat

Hülya Avşar'ın sade ve aşk dolu yuvası

04.12.2008
Hülya Avşar ve işadamı Sadettin Saran; Kemer Country'de abartıdan uzak, sade ve modern bir evde yaşıyor. In Style Home dergisinin görüntülediği evin havası Avşar'ın yakalamış olduğu huzuru yansıtıyor ..
İki senedir beraber olan Sadettin Saran ve Hülya Avşar çiftinin, Kemer Country'deki göle bakan evleri, beraber yaşadıkları ilk ev. Geçtiğimiz bahar taşınmışlar buraya... 2 bin 500 metrekarelik bahçenin içinde yer alan üç katlı villanın kapalı alanı bin 100 metrekare. Üst katta yatak odaları yer alıyor. Bu odaların açıldığı alan, oturma odası olarak değerlendirilmiş. Hülya Avşar; tüm mimari, dekorasyon ve peyzaj uygulamalarının Shape Mimarlık'tan Meral Bağcı ve Mete Övür tarafından yapıldığını anlatıyor. İşte Avşar'ın ağzından çok sevdiği yeni evi:

HÜLYA AVŞAR FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ...

SALAŞ BİR EVDE DE YAŞARIM
* Sadettin'le birlikte burada yaşamaya karar verdik. Çünkü Sadettin zaten Kemer'de oturuyordu. Onu buradan koparmak istemedim. O ailesine benim kadar düşkün biri. Tüm yakınları da burada yaşıyor. O yüzden ben Sarıyer'deki evden buraya taşındım.
* Beni bıraksanız tek katlı, küçük, salaş ve doğanın içinde bir evde de yaşarım.
* Salonda yer alan ve bir zamanlar antik bir kapı olan sehpanın ayaklarını ben yaptırdım. Kız kardeşimin Ankara'da bir antikacısı vardı. Sehpa bir zamanlar oranın kapısıydı.

PAZAR GÜNLERİ ARKADAŞ YOK
* Modernin yanında klasik bir parça hoşuma gider ama obje sevdiğimi pek söyleyemem. Ama salondaki klasik görünümlü yeşil lamba vazgeçilmezlerimden...
* Hafta sonları tüm ev halkının bir arada olmasına önem veririm, özellikle de pazar günleri. Avşar kuralları; arkadaş ve misafirimiz yoktur o gün. Sadece biziz! Sadettin'in kızı Lal'in de bize katılmasıyla ev daha da neşeleniyor. Lal, Zehra'nın en iyi arkadaşı oldu.
Haberin fotoğrafları