kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
6 Aralık 2008, Cumartesi
Sabah
 
Haberler Spor Günaydın Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Yazarlar Çizerler
Günaydın Cuma Cumartesi Pazar Emlak Buzz
 
24 Saat
24 Saat

Vakti olmayan kadınlar için site

İREM AKINCI
21.11.2008
kombinezoon adlı sitede gezenler hem özel vintage ürünleri satın alabiliyor hem de tasarım, yemek ve spor gibi konularla ilgili geli.meleri takip edebiliyorlar..
İnternet yayıncılığı hızla gelişiyor, her geçen gün yeni bir haber portalı karşımıza çıkıyor. Bu portallara son eklenen örneklerden biri de kombinezoon.com... Sinem Gürkaynak, Meltem Arıca ve Selim Sefada'nın kurdukları site, bir haber portalı olmasının yanı sıra dünya markalarının ikinci el ve özel vintage ürünlerini satan bir online alışveriş sitesi aynı zamanda. Sinem Gürkaynak ile sitenin kuruluş amacını ve farklarını konuştuk.

- Çok ilginç bir isminiz var. Kombinezon gibi gayet iddialı bir giysiyi çağrıştırıyor. Bu ismi seçmenizin nedeni nedir?
-
Bu ismi seçmemizin iki nedeni var: Biri kombinezonun iddialı ve zamanlar üstü şıklığına atıfta bulunmak, diğeri de kelimenin İngilizce kökünde (combine) yer alan birleştirme fiilinden esinlenmek... Ayrıca sitemizle birlikte, bu çok zarif giysinin yeniden moda olmasını da amaçlıyoruz.

- Portalda genel olarak hangi başlıklar yer alıyor?
-
Elif Tanrıyar'ın editörlüğünde hazırlanan; moda, güzellik, sağlık ve yaşam sanatına dair şık bir duruşa sahip kombinezoon'da, genel olarak moda, trend, stil, alışveriş, güzellik, gurme, tasarım, dekorasyon, sanat, sağlık, spor ve gezi konuları işleniyor.

- Aynı zamanda markaların ikinci el ürünlerini satan bir online satış sitesisiniz.
- Evet, kombinezoon.com yalnızca bir haber portalı değil, aynı zamanda markaların ikinci el ürünlerini de satan bir site.
Okuyucularımız dünya modasını ve markaların hikâyelerini okurken, bir yandan da bu markaların orijinal ürünlerine sahip olma imkânına ulaşıyorlar. İçinde bulunduğumuz ekonomik kriz malum. Bu günlerde hepimiz nasıl akıllı alışveriş yapabileceğimizi araştırıyoruz. İşte kombinezoon sayesinde hem bu tür alışveriş taktiklerini öğreniyor hem de uygun fiyata, gardırobunuzda asla eskimeyecek markaların orijinal ürünlerine sahip olabiliyorsunuz.
Site size Missoni'den Chanel'e, Christian Dior'dan Jean Paul Gaultier'ye kadar önde gelen markaların orijinal ikici el ürünlerine, uygun fiyatlarla sahip olma ayrıcalığını yaşatıyor.
Haberin fotoğrafları