kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
29 Kasım 2008, Cumartesi
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

Haber turu

29.11.2008
Bahçelievler ve Güngören'de kesinti
Güngören ve Bahçelievler'de 1 Aralık'ta elektrik kesintisi uygulanacak. Boğaziçi Elektrik Dağıtım A.Ş.'den yapılan açıklamaya göre, kesinti programı şöyle: 1 Aralıkta 09.00-17.00 saatleri arasında Güngören'de; Kasımpaşa, Oğuzhan ve Deveçli sokaklar, Muratpaşa Caddesi, Nazlı, Engin, Eti, Adem Yavuz ve Hızır Reis sokaklar, Eski Londra Asfaltı ve civarı, Bahçelievler'de; Yıldırım Sokak, Fetih ve Mehmet Akif caddeleri, Sadettin Tantan Meydanı ve civarı.

Mailleri halkla ilişkilerci atmış
Son 15 gün içerisinde, büyük alışveriş merkezleri ile turistik otellere terör saldırısı yapılacağı yönünde kamu kurumlarıyla, otel ve alışveriş merkezlerine geçilen göndereni belirsiz elektronik postaların sırrı çözüldü. İstanbul Terör polisince yapılan araştırmalar neticesinde mailleri gönderenin Movenpick Oteli Halkla İlişkiler Uzmanı Arzu Erdem olduğu tespit edildi. Erdem'in savunmasında mailleri İsveç Tarım Bakanının Türkiye'ye yapacağı ziyaret nedeniyle önlemlerin artırılması için geçtiğini ifade ettiği öğrenildi.
Ferit ZENGİN

Doğal yaşam festivale taşındı
Bu yıl 20'ncisi düzenlenen "Naturel 2008 Beden, Zihin ve Ruh Sağlığı Festivali" başladı. Harbiye Askeri Müze ve Kültür Sitesi'ndeki festivalin açılışında konuşan Festiva A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Leyla Doğan, Türkiye'de doğal ve sağlıklı yaşam konusunda toplumsal bilincin oluşmasına öncülük eden festivalde, doğal yaşamla ilgili konferanslar, yarışma, müzik, sanat etkinlikleri ve imza günleri gerçekleştirileceğini söyledi.