kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
29 Kasım 2008, Cumartesi
Sabah
 
Haberler Spor Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Yazarlar Çizerler
Magazin Sağlık Televizyon Yazarlar Kültür Sanat
 
24 Saat
24 Saat

AIDS için bu kez de onlar poz verdi

27.11.2008
AIDS'e karşı kamuoyunu bilinçlendirmek amacıyla gerçekleştirilen proje için şimdi de Zeynep Casalini, Aslı ve Ayşegül Aldinç poz verdi ..
Kenan Bahadır Derre'nin çağımızın hastalığı HIV/AIDS'e karşı kamuoyunu bilinçlendirmeyi amaçlayan ve sponsorluğunu Promat'ın üstlendiği sergisi için Mehmet Turgut'a poz verenler arasına ünlü şarkıcılar Zeynep Casalini, Aslı ve Ayşegül Aldinç de katıldı.

Güçlerimizi birleştirelim
'Pozitif Negatif Yaklaşımlar' adını taşıyan projenin çekimlerinde her üçü de siyah giyinen sanatçılar, çarpıcı makyajlarıyla dikkat çekti. Türkiye'nin önde gelen 65 isminin katıldığı proje, başladığı günden beri çok ses getiriyor. AIDS hastalığının önlenebilmesi ve bu hastalıkla ilgili her yaştan, her kesimden kişinin bilinçlendirilmesi amacıyla projeyi tasarlayan Kenan Bahadır Derre, konuya ilişkin şunları söyledi: "Verdiğimiz mesaja uygun olarak, AIDS'ten korkmak yerine, bu hastalığı tanımayı ve buna göre herkesin kendi yaşamında tedbir almasını öneriyoruz. Pozitif bir yaşam için hepimizin biraz daha çaba harcaması gerekiyor. Güçlerimizi birleştirerek pek çok şeyi değiştirebiliriz!" Proje sonucunda çekilen fotoğraf ve ünlülerin yorumları, özel bir ajandada toplandı. 19.99 YTL'den satışa sunulacak ajandalardan elde edilecek gelir, Pozitif Yaşam Derneği'ne bağışlanarak, derneğin AIDS'e karşı bilinçlendirme çalışmaları için kullanılacak.
Haberin fotoğrafları