kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
29 Kasım 2008, Cumartesi
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat
Muhtalip Köksal ile Şefik Akın tutuklandı.

Ölüm zehirli pastayla geldi

Deniz KARA - MERSİN
28.11.2008
Mersin'de aynı aileden 3 kişiyi zehirli pastayla öldürdükleri iddia edilen iki kişi tutuklandı. Zanlı teyze kızı ise aranıyor..
Mersin'de 1.5 yıl önce evlerinde ölü bulunan ve tarım ilacından zehirlenerek öldükleri düşünülen aynı aileden 3 kişinin, zehirli pasta ile öldürüldüğü ortaya çıktı. Korkunç olay, 3 Mayıs 2007'de Çağlarca köyünde yaşanmıştı. İhbar sonucu köye giden jandarma, aynı evin içinde Sadrettin Yıldırım (65), Zöhre Yıldırım (60) ve bedensel engelli çocukları Can Yıldırım'ın (43) cansız bedenleri ile karşılaştı.

RAPOR 1.5 YILDA...
Olay yerinde tarım ilacı kutusu bulan jandarma ekipleri, söz konusu ilacın kullandıkları yiyecek maddelerine ve tabak-çatallara bulaşmış olabileceği ihtimali üzerinde durdu. Evde bulunan yaş pastadan alınan numune, İstanbul Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. 1.5 yıl sonra kurumdan gelen rapor ise şok etti. Buna göre yaş pastanın içinde aşırı miktarda tarım ilacı bulunduğu belirlendi. Bu bilginin ardından Yıldırım ailesinin cinayete kurban gitmiş olabileceği ihtimali üzerinde durmaya başlayan ekipler, olaydan önce eve son giren kişiler olarak saptadıkları Muhtalip Köksal (53) ile Şefik Akın'ı (44) gözaltına aldı.

BAHÇE İHTİLAFI
Zöhre Yıldırım'ın teyzesinin kızı Arzu Yıldırım'ın akrabası olan Köksal ile Akın'ın sorgulamalarında, pastayı Arzu Yıldırım'ın hazırladığını, içinde tarım ilacı olduğunu bildiklerini ve aileye de kendilerinin verdiklerini söyledikleri öğrenildi. Zanlılar, yaşlı çift ile engelli oğullarını, şeftali bahçelerini kendilerine satmadıkları gerekçesi ile öldürdüklerini itiraf etti. Teyze kızı Arzu Yıldırım her yerde aranırken, eşi Sinan Yıldırım'ın da suç ortağı olabileceği ihtimali değerlendiriliyor.
Haberin fotoğrafları