kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
29 Kasım 2008, Cumartesi
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat
Hülya Avşar, TMSF ile arasındaki meseleyi sonunda internet sitelerine taşıdı. Avşar kızı, konuyla ilgili bir yazı kaleme aldı.

Avşar kızı TMSF'yi 'diktatör'e benzetti

Mehmet ÇALIŞKAN - MAGAZİN
28.11.2008
Hülya Avşar, kız kardeşine ait internet sitesinde yazdığı "Diktatörlük" başlıklı yazısında TMSF Başkanı Ahmet Ertürk'e "Ahmet Efendi" şeklinde hitap etti..
Hülya Avşar'ın 2002'de Türkfilmi adlı yapım şirketiyle yaptığı iki filmlik anlaşmanın sancıları 6 yıldır sürüyor. Cem Uzan'a ait olan şirketten avans olarak 300 bin dolar alan Avşar, şirket TMSF'ye geçince filmler çekilmediği gibi aldığı avans geri istenmişti. Parayı ödemeyen Avşar'a mahkeme faiziyle 1 milyon 100 bin dolar borç çıkarmıştı. TMSF sanatçının 3 bankadaki hesaplarına el koyunca Avşar 1 milyon 100 bin doları ödemişti. Ancak Avşar borcunun bittiğini sanırken, TMSF'nin 900 bin dolar daha istemesiyle şoke olmuştu. Sanatçı, bu parayı ödemeyeceğini belirtirken, TMSF Başkanı Ahmet Ertürk'ü kendisini kazıklamakla suçlamıştı. Ertürk ise hesapların mahkeme kontrolünde olduğunu belirtmişti. Avşar, kızkardeşi Helin Avşar'a ait guardian.com sitesindeki "Diktatörlük" başlıklı yazısında, 'Ahmet Efendi' şeklinde hitap ettiği Ertürk'e şöyle yüklendi:

HÜLYA AVŞAR FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ...

* Şu devlet adı altında eline geçirdiğin paraları bari bir hayır işleyerek değerlendir de aldığın beddualara maruz kalma!

* Zaten bu ülkenin zor durumda kalmasında en büyük sebep sensin. Sen Ahmet Efendi! Gerçekten bu ülkeyi düşünüyor olsaydın ya da biraz duyguların olsaydı; Uzanlardan, Topraklardan, Aksoylardan ve diğerlerinden aldıklarınla ülke yararına yatırımlar yapardın.

* Ama sen ne yaptın! Hortumcu mortumcu kim olursa olsun bu insanları tamamen yok edip, ülkeye onların daha da yük olmalarını sağladın! Biraz duyguların, biraz insanlık yönün olsaydı onları yok edeceğine faydalı hale getirirdin! Ne yazık ki senin niyetin kötü! Bu ülke asıl senin yüzünden bu durumda. Şimdi kimse sana söz geçiremiyor! Bırak demokrasiyi, diktatörlük yapıyorsun. Diğerleri senden korkuyor ama ben hakkımı savunacağım. Yıllarımı verdiğim tüm yatırımlarımı senin her gün değişik saat takman için feda etmeyeceğim!