kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
29 Kasım 2008, Cumartesi
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

Haczedilen plazmalara 2 bin YTL

Başak ÇOKAN / MAGAZİN
28.11.2008
Evinden haczedilen iki plazma TV'si iki bin YTL'ye satılan Duru "Kuaförüm ev kiralarken imzamı taklit etmiş. Borcum yok, dava açacağım" dedi..
Ünlü sanatçı Nükhet Duru'nun evine, 60 bin YTL'lik borcunu ödemediği gerekçesiyle haciz geldi. Duru'nun Sarıyer İcra Müdürlüğü tarafından Tarabya'daki evinde haczedilen biri 127 öteki 72 ekran iki plazma televizyonu, alacaklının avukatı Murat Şeref Baba'nın talimatıyla önceki gün haraç mezat satıldı. İki TV, 2 bin YTL'ye alıcı buldu. Sanatçı, kimseye kefil olmadığını ve kontrat imzalamadığını belirterek dava açacağını söyledi. Kuaför Cemal Şenezel'in, Servet Kıdeyş'in villasını kiralarken kontrata haberi olmadan adının kefil olarak eklenip imzasının taklit edildiğini belirten Duru "Sahtecilikten suç duyurusunda bulundum. Adalet yerini bulacak" dedi. Ünlü yıldız yaşadıklarını şöyle anlattı:

NÜKHET DURU FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ...

'KUAFÖR ORTALARDA YOK'
"Servet Kıdeyş beni arayıp, villasını kiralamak isteyen Şenezel'i sordu. Ben de 'İyidir ama ödemesine karışmam' dedim. İki taraf sonra kendi arasında anlaşıp kira kontratı yapmış. Haberim olmadan kefil bölümüne adımı yazıp, imzamı atmışlar. Şenezel bir yıl kirayı ödemeyip ortadan kaybolmuş. Ev sahibi de bana haciz göndermiş." Borca itiraz ettiğini söyleyen Duru "Kuaför ortalıklarda yok. Ben de avukatıma talimat verdim; sahtecilikten suç duyurusunda bulundum" dedi.