kapat
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
Okur Temsilcisi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
20 Kasım 2008, Perşembe
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

Havalar soğuyacak - HARİTALI

Giriş Saati : 20.11.2008 07:17
Güncelleme : 20.11.2008 21:58
Yeni Haber
Yurdun kuzey, iç ve doğu kesimlerinde aralıklarla yağmur ve sağanak şeklinde görülecek yağışların; öğleden sonra ve akşam saatlerinde Doğu Karadeniz, Doğu Anadolu ile Güneydoğu Anadolu'nun kuzey ve doğusunda kuvvetli olması bekleniyor. Sabah saatlerinde iç ve batı bölgelerde sis görüleceği tahmin ediliyor.

Hava sıcaklığı yurdun kuzeybatı kesimleri ile güneydoğusunda 2 ila 4 derece azalacak, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacak.

Rüzgar genellikle batı ve güneybatı, yurdun kuzeybatı kesimlerinde sabah saatlerinde kuzey ve kuzeydoğu yönlerden hafif arasıra orta kuvvette esecek.

MALATYA'DA YAĞIŞ UYARISI

Meteoroloji Malatya Bölge Müdürü Necip Duman, yağmurun salı gününe kadar devam etmesinin beklendiğini belirterek, zaman zaman etkili olmasını bekledikleri yağış konusunda ilgili ve yetkilileri tedbirli olmaya davet etti.

Gazeteciler Cemiyeti'nde basın açıklaması yapan Meteoroloji Malatya Bölge Müdürü Necip Duman, "İlimiz, Balkanlar ve Orta Akdeniz üzerinden gelen yağışlı sistemin etkisi altındadır. Bu yağışlı sistemin 25 Kasım salı gününe kadar ilimiz üzerinde etkili olacağını tahmin etmekteyiz" dedi.

Sıcaklığın mevsim normallerinde seyretmeye devam edeceğini dile getiren Duman, zaman zaman etkisini arttıracağı tahmin edilen yağış nedeniyle meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı vatandaşların tedbirli olmalarını istedi.

HAVA SICAKLIKLARINI DERECELERİYLE GÖRMEK İÇİN HARİTALARIN ÜZERİNE TIKLAYINIZ...