kapat
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
Okur Temsilcisi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
20 Kasım 2008, Perşembe
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat
Acı haberi alınca İstanbul'a dönen Erdal Uğurlu'yu sakinleştirmek mümkün olmadı. Uğurlu 15 yıl önce yaşadığı acıyı yeniden yaşadı.

15 yıl sonra yine aynı acıyı yaşadı

Fatih ULAŞ-Deniz DERİN
20.11.2008
Erdal Uğurlu'nun muavini 1993'te eşi ve iki çocuğunu öldürdü. Uğurlu, yeniden evlenip çocuk sahibi oldu. Ancak eşi 11 yaşındaki kızını öldürüp intihar etmek istedi..
Uzun yıllar otobüs işletmeciliği yapan Erdal Uğurlu'nun 'ölüm' acısı peşini bırakmıyor. Uğurlu'nun kötü kaderi, tam 15 yıl önce başladı. O dönem otobüs işletmeciliği yapan Uğurlu, 6 Mayıs 1993 sabahı işe gitti. Yanında çalışan muavini 21 yaşındaki Coşkun Öztürk, önce yatak odasında uyuyan Uğurlu'nun eşi Münevver'e tecavüz etmek istedi. Genç kadının karşı koyması üzerine de başına şişeyle vurup, boğazını keserek öldürdü. Sonra sesleri duyup gelen 8 yaşındaki Merih'in boğazını kesti. Bununla da yetinmedi 2 yaşındaki güzeller güzeli Merve'nin de boğazını kesti. Polisin sıkı takibi sonucunda yakalanan saldırgan, 3 kez müebbet hapis cezasına çarptırıldı.

ÜÇÜNCÜ KİŞİ GİREMEZ
Baba Uğurlu, girdiği şoktan uzun süre kurtulamadı. Uğurlu, bir süre sonra da Belgin Uğurlu ile ikinci evliliğini yaptı. Bir yıl sonra ise çiftin Beste adında bir kızı oldu. Kötü günleri geride bırakan Uğurlu, elektrik malzemeleri satın almak için Konya'ya gitti. Ancak, önceki gün eşi ile kızı evde olmalarına rağmen telefonlarına yanıt alamadı. Haber verdiği Belgin Uğurlu'nun erkek kardeşi çiftin Büyükçekmece'deki evini çilingirle açtırdı ve korkunç manzara ortaya çıktı. İlköğretim Okulu öğrencisi 11 yaşındaki Beste odasında boğularak öldürülmüş halde, 31 yaşındaki Belgin Uğurlu ise salonda koma halinde bulundu. Kapının açıldığı sırada çığlık attığı ileri sürülen anne, hastaneye kaldırıldı. Evde yapılan incelemede kapının içeriden kilitli olduğu, üçüncü bir kişinin eve girmesinin mümkün olmadığı ortaya çıktı. Şüpheleri bu yönde yoğunlaştıran polis, katil zanlısının anne olduğunu belirledi. Kızını yastıkla boğarak öldürdükten sonra ilaç içerek intihar teşebbüsünde bulunan annenin bir süredir antidepresan kullandığı, ancak ilaç komasına girmesine neden olan hapların bunlar olmadığı belirlendi. Erdal Uğurlu ise acı haber üzerine apar topar İstanbul'a geldi.
Haberin fotoğrafları