kapat
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
Okur Temsilcisi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
20 Kasım 2008, Perşembe
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat
KANUNLARI ÇİĞNEDİ! Gecenin sunuculuğunu üstlenen Behzat Uygur, Türkan Şoray’a "Kanunlarınızı çiğneyip, sizi yanaklarınızdan öpmek istiyorum" dedi. Şoray’ın Uygur’a "Peki" karşılığını vermesi, alkış aldı.

Sultan'dan yeni kanunlar geliyor

Öner ÖNGÜN MAGAZİN
20.11.2008
Bir üniversite tarafından onur ödülü verilen Türkan Şoray, "Artık eski kanunları kaldırdım, yerine yeni kanunlar koyacağım" dedi..
Fatih Üniversitesi tarafından bu sene ikincisi düzenlenen Kristal Klaket Kısa Film Yarışması ödülleri, Emek Sineması'nda düzenlenen görkemli bir törenle sahiplerini buldu. Sunuculuğunu Behzat Uygur'un üstlendiği geceye sanat ve iş dünyasından pek çok seçkin isim de katıldı. Fatih Üniversitesi Rektörü Oğuz Borat'ın konuşmasıyla başlayan gecede, Türk sinemasının başyapıtlarını unutulmaz müzikleriyle tamamlayan Cahit Berkay da bir konser verdi.

TÜRKAN ŞORAY ÖDÜL ALDIĞI KARELER...

TÜRKAN ŞORAY FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ...

UYGUR'A FİLM TEKLİFİ
Sahneye yeni imajı olan sakallarıyla çıkan Behzat Uygur, "Ben Şoray kanunlarını çiğneyerek, sizi yanaklarınızda öpmek istiyorum" deyince Şoray'ın "Peki" yanıtını vermesi salonda büyük alkış aldı. Alkışlar arasında yerine geçen Sultan'ın ardından Uygur da sahneden inerek, Şoray'a "Herkesle filminiz var maşallah" dedi. Bunun üzerine Şoray'dan Uygur'a şok etkisi yaratan bir teklif geldi. "Herkesle var ama bir tek sizinle yok. O karizmaya sahipsiniz. Sizinle bir filmde oynamak istiyorum" diyen Sultan, Uygur'dan "Memnuniyetle" yanıtını aldı. Onur Ödülü'nün ardından basının sorularını yanıtlayan Şoray, kendi kanunlarında artık bir değişikliğe gittiğini belirterek, "Artık o kanunları kaldırdım ve yerine yeni kanunlar koyacağım" ifadesini kullandı.