kapat
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
Okur Temsilcisi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
14 Kasım 2008, Cuma
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

İngiltere'yi sarsan bebek ölümleri

Giriş Saati : 14.11.2008 12:05
Güncelleme : 14.11.2008 22:33
Yeni Haber
İngiltere'de devletin kontrolü altındaki bebeğin annesi ve onun sevgilisi tarafından öldürüldüğü haberinin yarattığı şokun etkileri henüz geçmemişken, bu kez de yine sosyal servisler tarafından izlemeye alınan bir annenin iki bebeğini öldürdüğü ortaya çıktı.

2 yaşındaki Rumario Mullings ve 3 aylık kardeşi Delayno'nın Çarşamba akşamı kendilerinden haber alamayıp evlerine gelen yakınları tarafından göğüslerinden bıçaklanarak öldürülmüş halde bulundukları bildirildi.

Her iki bebeğin de sosyal servislerde kayıtları bulunduğu ve tehlike altında oldukları kuşkusuyla annelerinin izlemeye alındığı öğrenildi.

İki bebeğin annesi 21 yaşındaki Jael Mullings'in ise, oğullarını öldürmeden birkaç saat önce sokaklarda tanımadığı insanlara saldırıp, bağırıp-çağırıp, kendisini silah ya da bombayla öldürmeye çalıştıklarına dair iddialar ortaya attığı belirtildi.

Annenin bağlı olduğu aile hekimliğinin durumu polise bildirdiği, ancak polisin kontrole geldiği sırada Manchester'daki evde kimsenin bulunamadığı kaydedildi.

Olaydan sonra annenin polis tarafından gözaltına alındığı açıklandı.

Gazeteler ise daha birkaç gün önce bir başka bebeğin kendi annesinin elinde can verdiğini hatırlatarak, ''Aynı günlerde iki bebek daha, sosyal servisler tarafından izlemede tutulduğu öne sürülen annelerinin elinde can verdi'' ifadesini kullandı.

AA