kapat
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
Okur Temsilcisi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
11 Kasım 2008, Salı
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat
Hasan A. - Nuray A.

'Annemi babamın elinden alamadım'

Pervin METİN - SABAH
11.11.2008
Annesi, babası tarafından öldürülen lise öğrencisi H.A., "Babam bağırırken bir yandan annemi bıçaklıyormuş. Keşke içeri girseydim" diyerek, kendini suçluyor..
İstanbul'da kaynak işçiliği yapan 53 yaşındaki Hasan A., 5 Mayıs 2008'de kendisinden ayrılmak isteyen 29 yıllık eşi Nuray A.'yı üç bıçak darbesiyle öldürerek, oğlunun ruhunda derin izler bıraktı. Olayın tek tanığı olan 16 yaşındaki H.A., annesininin ölümünden kendini sorumlu tutuyor; "Neden bir şey yapamadım? Yatak odasını kapatıp 'Benden boşanamazsın' diye bağırırken annemi bıçaklıyormuş. Keşke daha önce içeri girip onu kurtarsaydım" diye gözyaşı döküyor. Rüyalarında cinayet anını gören H.A., dehşeti şöyle anlatıyor: "O gün annem evden ayrılıp anneannemin yanına gidecekti. Babam anneme evi terk edemeyeceğini, boşanamayacağını söylüyordu. Yatak odasına girdiler. Sadece babamın sesi geliyordu. Annem bana seslenince koşup içeri girdim. Babam eliyle annemin ağzını kapamıştı, o sırada annemin sırtındaki bıçağı ve gözünün içindeki yaşı gördüm."

BOŞANMA NEDENİ TACİZDİ
En büyük korkusunun ailesinin dağılması olduğunu söyleyen H.A. "Babalar öfkelerine sahip çıksın. Geride kalacakları düşünsünler" diyor. Üç çocukları bulunan ailenin problemleri, H.A.'nın şu an Karaman'da yaşayan öz amcası Nevzat A.'nın, çiftin kızlarını taciz ettiğinin ortaya çıkmasıyla başlamıştı. Nuray A., kızını taciz ettiği için eşinin kardeşinin eve gelmesini istemiyordu. Boşanma kararını aldıran ise, Hasan A.'nın, kardeşinin kızını taciz ettiğine inanmaması ve kızlarının yalan söylediğini düşünmesiydi.
Haberin fotoğrafları