kapat
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
Okur Temsilcisi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
11 Kasım 2008, Salı
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

Fırat: Tepki değil, İstanbul'dan yeni geldim

Giriş Saati : 11.11.2008 17:14
Güncelleme : 11.11.2008 19:34
Yeni Haber
İLİŞKİLİ HABERLER
Fırat: Tepki değil, İstanbul'dan yeni geldim
AK Parti Adana Milletvekili Dengir Mir Mehmet Fırat, AK Parti Grup Toplantısı'na katılmamasının bir tepki olmadığını belirterek, "Tepkim olması mümkün değil. Partim benim. İstanbul'dan şu anda geldim" dedi.

AK Parti'nin geçen hafta yapılan MKYK toplantısında Genel Başkan Yardımcılığı'ndan ve MYK üyeliğinden istifa eden Adana Milletvekili Fırat, bugün yapılan AK Parti Grup Toplantısı'na katılmadı. Fırat'ın yerine Genel Başkan Yardımcılığı görevine getirilen Abdülkadir Aksu ise daha önce Fırat'ın yaptığı gibi grup toplantısında Başbakan Erdoğan'ın yanına oturdu.

TBMM Genel Kurulu'nun toplanmasının ardından Meclis'e gelen Fırat, gazetecilerin 'Grup toplantısına katılmamanız bir tepki mi?' sorusu üzerine, "Hayır, tepki olması mümkün değil. Partim benim. İstanbul'dan şu anda geldim. O yüzden katılamadım" dedi. Fırat, 'Abdülkadir Aksu daha önce sizin oturduğunuz koltuğa oturdu, neler hissetiniz?' sorusuna ise, "Gayet normal. Orası benim yerim değil. Genel Başkan Yardımcısı orada oturur. Ben Genel Başkan Yardımcısı değilim" cevabını verdi. Fırat, 'Görev değişikliği, bölge politikasında bir değişikliğin işareti mi?' sorusu üzerine, "Sanmıyorum. Sadece bir görev değişikliği. Onu da ben talep etmiştim" diye konuştu. Fırat, partinin grup toplantısına neden katılmadığı yönündeki ısrarlı soru üzerine, "Tepki değil, İstanbul'dan yeni geldim" yanıtını verdi.

İHA