kapat
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
Okur Temsilcisi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
11 Kasım 2008, Salı
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

Bakanlıklarda atamalar

Giriş Saati : 11.11.2008 10:46
Güncelleme : 11.11.2008 19:33
Yeni Haber
Devlet Bakanlığı ve Başbakan Yardımcılığı ile Adalet, Maliye, MillEğitim, Bayındırlık ve İskan, Çalışma ve Sosyal Güvenlik, Sanayi ve Ticaret, Enerji ve Tabii Kaynaklar, Kültür ve Turizm, Çevre ve Orman Bakanlıklarına yapılan atamalara ilişkin kararlar Resmi Gazete'de yayımlandı.

Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayımlanan atama kararlarına göre, Devlet Planlama Teşkilatı Müsteşarlığı'nda; Planlama Uzmanlıklarına, Planlama Uzman Yardımcıları Nuri Barış Tartıcı ve Nuri Duman atandı.

Hazine Müsteşarlığı Hazine Kontrolörleri Kurulu Başkanlığı'nda; Hazine Başkontrolörü kadrolarına, Erkan Kılıç ve Mehmet Ali Ertunç getirildi.

Adalet Bakanlığı'nda; Müsteşar Yardımcılığı'na, Personel Genel Müdürü İbrahim Okur; Personel Genel Müdürlüğü'ne, Personel Genel Müdür Yardımcısı Birol Erdem; Personel Genel Müdür Yardımcılığı'na, Personel Genel Müdürlüğü Daire Başkanı Engin Durnagöl atandı.

Maliye Bakanlığı'nda, Baş Hesap Uzmanlığı'na Mehmet Yaşar getirildi.

MillEğitim Bakanlığı'nda; Müsteşar Yardımcılığı'na Ticaret ve Turizm Öğretimi Genel Müdürü Sadettin Sabaz; Özel Öğretim Kurumları Genel Müdürlüğü'ne Kocaeli Milli Eğitim Müdürü Mehmet Küçük; Personel Genel Müdürlüğü'ne, Çıraklık ve Yaygın Eğitim Genel Müdürü Necmettin Yalçın; Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu Genel Müdür Yardımcılığı'na Yıldıray Gürler atanırken, Özel Eğitim Rehberlik ve Danışma Hizmetleri Genel Müdür Yardımcılığı'na Yurdagül Aydoğan; Bakanlık Müşavirliği'ne Adem Külünk getirildi. Bakanlık Müşaviri Ömer İlhan Güneş başka bir göreve atanmak üzere görevinden alındı.

Bayındırlık ve İskan Bakanlığı'nda; İller Bankası Genel Müdürlüğü Yönetim Kurulu Üyeliğine, görev süresi sona eren aynı yer Yönetim Kurulu Üyesi Şeref Kocabacak atanırken, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı'nda; Dış İlişkiler ve Yurtdışı İşçi Hizmetleri Genel Müdür Yardımcılığı'na Nesrin Türkan getirildi.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı'nda; Bakanlık Müşavirliğine, Hasan Fehmi Ataoğlu, Sanayi ve Ticaret Bakanlığı'nda İdari ve Mali İşler Dairesi Başkanlığı'na Yusuf Yeşilbağ atandı. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı'nda; Türkiye Elektrik Ticaret ve Taahhüt A.Ş. Genel Müdür Yardımcısı Ayhan İsen başka bir göreve atanmak üzere görevinden alındı.

Kültür ve Turizm Bakanlığı'nda; Bilecik İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü'ne, Tokat İl Kültür ve Turizm Müdürü Hüsnü Küçükarslan atanırken, Çevre ve Orman Bakanlığı'nda; Burdur İl Çevre ve Orman Müdürlüğü'ne, Salim Özdemir getirildi.

(ANKA)